Introducing Botany Bay Gin

Hernö X Four Pillars Botany Bay Gin. Photo by Michael Sperling.

Hvad sker der, når det kolde Nord møder det varme Syd i en gin? Den nye collab-gin fra svenske Hernö Gin og australske Four Pillars Gin har verdenspremiere i København den 10. februar – og du kan komme med til arrangementet.

I 2018 fik vi den eminente Dry Island Gin, og den 10. februar 2020 afslører svenske Hernö Gin og australske Four Pillars Gin den længe ventede opfølger – Botany Bay Gin.

Som noget helt ekstraordinært har En Verden af Gin – som de første i verden – fået æren af at løfte sløret for den nye Botany Bay Gin ved et cocktailarrangement hos Kester Thomas i København. Med til arrangementet kommer selveste Jon Hillgren, grundlægger og master distiller fra Hernö Gin, som vil fortælle om samarbejdet og det mangeårige venskab med folkene fra Four Pillars Gin, og selvfølgelig tilblivelsen af deres to collab-ginner Dry Island Gin og Botany Bay Gin.

Til arrangementet serveres cocktails lavet med både Dry Island Gin og Botany Bay Gin, specielt udviklet til dette event af den prisvindende bartender og ejer af Kester Thomas, Erwan Le Bonniec.

Arrangementet foregår den 10. februar 2020 kl. 16.00 hos Kester Thomas, Studiestræde 9, 1455 København. Prisen for at deltage er 150 kroner per person.

Billetter kan købes via Place2book her. UDSOLGT

Alle deltagere skal være fyldt 18 år ved arrangementets start. Købte billetter kan ikke returneres eller ombyttes til andre arrangementer.

Video by Michael Sperling. Music: “The White Feathers of a Little Angel” by ish10 yow1r0 from Free Music Archive.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: