Tre favoritter – i én pakke

En Verden af Gin-ginpakke hos Collection Spirits til tilbudspris.

Annonce/Reklame – Ubetalt samarbejde med Collection Spirits

I anerkendelse af, at corona-krisen har ramt spiritus-branchen hårdt på verdensplan, har jeg indgået et ubetalt samarbejde med den danske spiritusimportør og -distributør Collection Spirits om en helt særlig En Verden af Gin-pakke med tre af mine favoritginner til en rigtig, rigtig god pris. Ginpakken består af Dry Island Gin, Kongsgaard Raw Gin og den nye Copenhagen Dry Gin, som faste læsere her på siden helt sikkert ved, jeg holder meget af.

Få mine bedste tips til drinks lavet med de tre ginner nedenfor og køb de tre ginner som en samlet pakke til en særlig tilbudspris hos Collection Spirits her

Vigtig info: Jeg tjener ikke på salget, men til gengæld sparer du ekstra meget på købet – og producenten får lidt cash i kassen.

Kongsgaard Raw Gin. Photo by Michael Sperling.
Kongsgaard Raw Gin. Photo by Michael Sperling.

Kongsgaard Raw Gin

For Kongsgaard Raw Gin er de danske sæsonmodne æbler noget helt særligt. Udover ingredienser som enebær, harpiks, citron, kanel, forkullet træ og ingefær finder man også most af danske æbler fra Falster på ingredienslisten. Hvilke æblesorter der ender i ginnen skifter fra årgang til årgang, og afhænger fuldstændig af æblehøsten. Således indeholdte første årgang fra 2016 æblesorten Guldborg, i 2017 var det Holsteiner Cox, og seneste årgang fra 2018 indeholder sorten Rød Aroma. Selve produktionen af ginnen foregår i Cognac i Frankrig i områdets karakteristiske Charentais-destillator over åben ild. Det er præcist så idyllisk, som det lyder. Kongsgaard Raw Gin er kompleks og alsidig med let krydret fyrrenål, sprød æble og frisk citrus.

Serveringsforslag:
Miks Kongsgaard Raw Gin med Thomas Henry Indian Tonic, og pynte med to skiver rødt æble og en kanelstang.

Dry Island Gin – Four Pillars x Hernö

Dry Island Gin & Tonic - Hernö x Four Pillars. Photo by Michael Sperling.

Midt under den historisk varme sommer i 2018 frigav australske Four Pillars Gin og svenske Hernö Gin collab-ginnen Dry Island Gin. Det er et eksperiment af den fineste slags, hvor man har sat sig for at undersøge, hvad der sker, når det kolde nord møder det varme syd i en gin.
Med ingredienser som river mint, strawberry gum og lemon myrtle, der er unikke for den australske flora og Four Pillars, og korianderfrø, mjødurt og friske citroner, der kendetegner den svenske Hernö Gin, er Dry Island Gin lige præcis den skizofrene oplevelse et godt collab-projekt skal være. Hele vejen gennem den citrusfriske gin bliver man kastet frem og tilbage mellem den australske outback og det svenske højland.

Serveringsforslag:
For den bedste Gin & Tonic kan du mikse Dry Island Gin med Thomas Henry Elderflower Tonic, og pynte med en myntekvist og en citronskive.

Copenhagen Dry Gin

Nordic Negroni med Copenhagen Dry Gin, Campari og Regal Rogue Bold Red Vermouth. Photo by Michael Sperling.

Den skandinaviske spiritustradition er dybt forankret i akvavitten, og den arv løfter Copenhagen Distillery nu ind i relanceringen af deres Copenhagen Dry Gin. Den tidligere mjødbase er skiftet ud med en simplere økologisk hvedebase, der er redestilleret og tilsmagt med enebær, dild og kommen blandt ginnens i alt otte ingredienser. Copenhagen Dry Gin balancerer smukt på vippen mellem gin og akvavit, og den vil uden tvivl udfordre ginelskere såvel som akvavitelskere.

Serveringsforslag:
Copenhagen Dry Gin er uforglemmelig i en negroni sammen med den australske vermouth Regal Rogue Red Bold. Pynt med en appelsinskal, som vrides over cocktailen.

Du kan købe de tre ginner som en samlet pakke til en særlig tilbudspris her

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: