Tre G&Ts med Giniversity Botanical Gin

2 thoughts on “Tre G&Ts med Giniversity Botanical Gin”

  1. Er lige kommet hjem fra AU, har været et smut forbi Margaret River, og ja denne gin er fænomenal. Også bare med en skive frisk citron plukket i haven, toppet med danskvand. Hvis du ikke kender Four Pillars bloody Shiraz (som du kan købe herhjemme) er den værd at tjekke ud

    1. Hej Nina. Det lyder som en vidunderlig tur. Mange af mine favoritginner bliver produceret i Australien, som jeg har rejst en del i de seneste ti år. Elsker Australien! Som du skriver, kan jeg også anbefale Four Pillars lidt uden for Melbourne, men også Never Never Distilling Company i Adelaide, Cape Byron Distillery med deres Brookie’s Byron Dry Gin og West Winds Gin fra Perth. Og mange, mange flere ginner.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.