Events

Det sker fra tid til anden, at En Verden af Gin afholder forskellige gin-relaterede events som ginsmagninger, cocktailsessions og selvfølgelig Copenhagen Gin Walk. Her på siden kan du finde alle kommende events fra En Verden af Gin.

KOMMENDE EVENTS MED EN VERDEN AF GIN:

Ginsmagning i Ballerup

Skjold Burne.Fredag den 28. september ligger gaderne øde hen, når Skjold Burne og En Verden af Gin inviterer til ginsmagning. Vi skal smage på otte forskellige ginner, der bringer os hele vejen fra Australiens vestkyst til Midtsjælland. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

De nye danske ginner (UDSOLGT)

gt-8I disse år popper det ene mikrodestilleri op efter det andet rundt om i Danmark, og alle har de hver deres bud på, hvordan en moderne dansk gin bør være. Hvad er det nye? Hvad er der sket på den danske ginscene i år? Det får vi svar på til aftenens smagning. Læs mere om smagningen og tilmeld dig her. (UDSOLGT)

Ginsmagning i Åbyhøj, Aarhus

38900151_2056095931081014_6701652941868105728_oDen 12. oktober danner det smukke Elværket i Åbyhøj rammen om en ginaften udover det sædvanlige. Med udgangspunkt i sine mange ginrejser rundt om i verden, byder Michael Sperling fra En Verden af Gin på de bedste ginner, den moderne ginbølge har kastet af sig. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

French 75-smagning på Kester Thomas

nytaarscocktails-6Den klassiske champagnecocktail French 75 er et must til nytår. Den 12. november indbyder Kester Thomas og En Verden af Gin til cocktailsmagning, hvor vi går helt tæt på French 75’s fantastiske univers. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

 

4 Comments

 1. Peter Andersen siger:

  Hej
  Kan jeg komme på en mailing liste mht. dine gin walks og hvornår regner du med at arrangere den næste?
  Mvh

  Peter Andersen

  1. Hej Peter,

   Der er endnu ikke en dato for næste gin walk, og jeg har ikke rigtig en mailingliste, men kommende Gin Walks bliver annonceret her under Events, og via Copenhagen Gin Club på Facebook og @EnVerdenafGin på Twitter.

   Mvh. Michael

Der er lukket for kommentarer.