Events

Det sker fra tid til anden, at En Verden af Gin afholder forskellige gin-relaterede events som ginsmagninger, cocktailsessions og selvfølgelig Copenhagen Gin Walk. Her på siden kan du finde alle kommende events fra En Verden af Gin.

KOMMENDE EVENTS MED EN VERDEN AF GIN:


Gin & Tapas-aften UDSOLGT

GinDen 6. februar 2020 går Små Spanske Fristelser og En Verden af Gin all-in på spansk ginkultur. Oplev de festlige “gintonics” kombineret med lækre tapasretter i en smagning udover det sædvanlige.

Tilmeld dig arrangementet her. UDSOLGT


EKSTRA Gin & Tapas-aften UDSOLGT

Gin

Interessen for vores Gin & Tapas-aften den 6. februar har været overvældende, og arrangementet blev udsolgt på bare tre dage. Så derfor gør vi det igen – allerede den 27. februar.

Tilmeld dig arrangementet her. UDSOLGT


Cocktailsmagning – Bee’s Knees

kesterthomas-erwan-4Den 20. februar 2020 giver vi den prisbelønnede bartender Erwan Le Bonniec fra cocktailbaren Kester Thomas kunstnerisk frihed til at fortolke den klassiske honningcocktail Bee’s Knees på tre forskellige måder. Tre cocktails, foredrag og masser af hygge.
Tilmeld dig arrangementet her.


Engelsk Gin & Tapas

GinDen 12. marts går Små Spanske Fristelser og En Verden af Gin all-in på den nye engelske Gin & Tonic-kultur. Oplev The New Normal of Gin & Tonic kombineret med Små Spanske Fristelsers lækre tapasretter til denne helt særlige smagning.
Tilmeld dig arrangementet her.


Engelsk Gin & Tapas

GinDen 26. marts går Små Spanske Fristelser og En Verden af Gin all-in på den nye engelske Gin & Tonic-kultur. Oplev The New Normal of Gin & Tonic kombineret med Små Spanske Fristelsers lækre tapasretter til denne helt særlige smagning.
Tilmeld dig arrangementet her.


 

4 Comments on “Events

 1. Pingback: Copenhagen Gin Walk | En Verden af Gin

 2. Pingback: Copenhagen Gin Walk #5 – Indre By | En Verden af Gin

 3. Hej
  Kan jeg komme på en mailing liste mht. dine gin walks og hvornår regner du med at arrangere den næste?
  Mvh

  Peter Andersen

  • Hej Peter,

   Der er endnu ikke en dato for næste gin walk, og jeg har ikke rigtig en mailingliste, men kommende Gin Walks bliver annonceret her under Events, og via Copenhagen Gin Club på Facebook og @EnVerdenafGin på Twitter.

   Mvh. Michael

%d bloggers like this: