Events

Det sker fra tid til anden, at En Verden af Gin afholder forskellige gin-relaterede events som ginsmagninger, cocktailsessions og selvfølgelig Copenhagen Gin Walk. Her på siden kan du finde alle kommende events fra En Verden af Gin.

KOMMENDE EVENTS MED EN VERDEN AF GIN:

Copenhagen Gin Walk – Danish Edition

cphginwalk-1Det er endelig blevet tid til igen at trave København tyndt i jagten på gode gincocktails. Lørdag den 26. maj 2018 begiver vi os ud på en episk byvandring, der denne gang byder på dansk gin og cocktails i verdensklasse. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her: https://billetto.dk/en/e/copenhagen-gin-walk-danish-edition-tickets-280813 UDSOLGT

Gin, jazz og Michelin-mad i Aarhus

gin-and-jazzDen 2. juni går Njord Gin sammen med Restaurant Gastromé og tilbyder en eksklusiv aften i destilleriets smukke lokaler fyldt med Michelin-retter fra restaurant Gastromé, udsøgte gin-cocktails, ginforedrag og live jazz på Njord-destilleriet i Sydhavnen i Aarhus.
Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Ginsmagning: Down Under, vol. 2!

aussie-frontslideDen 9. august er vi klar til endnu en tur Down Under til en verden, hvor solen altid skinner, drinksene er iskolde og ginnen usædvanlig velsmagende. Programmet byder på publikumsfavoritter fra sidste års australske ginsmagning og en række helt nye ginner from Down Under.
Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

 

4 Comments

 1. Peter Andersen siger:

  Hej
  Kan jeg komme på en mailing liste mht. dine gin walks og hvornår regner du med at arrangere den næste?
  Mvh

  Peter Andersen

  1. Hej Peter,

   Der er endnu ikke en dato for næste gin walk, og jeg har ikke rigtig en mailingliste, men kommende Gin Walks bliver annonceret her under Events, og via Copenhagen Gin Club på Facebook og @EnVerdenafGin på Twitter.

   Mvh. Michael

Der er lukket for kommentarer.