Events

Det sker fra tid til anden, at En Verden af Gin afholder forskellige gin-relaterede events som ginsmagninger, cocktailsessions og selvfølgelig Copenhagen Gin Walk. Her på siden kan du finde alle kommende events fra En Verden af Gin.

KOMMENDE EVENTS MED EN VERDEN AF GIN:


Ginsmagning i Vordingborg

Skjold Burne.Fredag den 7. juni 2019 svinger En Verden af Gin forbi Vordingborg til en festlig ginaften på Restaurant Atterdag sammen med Skjold Burne. Vi skal igennem otte ginner, der både byder på lokale og udenlandske ginperler. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.


Ginsmagning – Personlige favoritter, vol. 2

Ginsmagning. Photo by Michael Sperling, En Verden af Gin.Med det enorme udvalg af gin i disse år, kan det være svært at finde de gode ginner. Den 13. juni smager vi nærmere på mine favoritter i ginlabyrinten. Vi smager på i alt seks ginner, og som altid slutter vi af med G&Ts.
Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.


Negroni-smagning på Kester Thomas

negronicocktailDet er Negroni Week og vi gentager successen med vores Negroni-smagning fra efteråret 2019, men denne gang med nye og endnu vildere twists denne gang! Det finder sted den 27. juni 2019.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.


 

4 Comments on “Events

 1. Pingback: Copenhagen Gin Walk | En Verden af Gin

 2. Pingback: Copenhagen Gin Walk #5 – Indre By | En Verden af Gin

 3. Hej
  Kan jeg komme på en mailing liste mht. dine gin walks og hvornår regner du med at arrangere den næste?
  Mvh

  Peter Andersen

  • Hej Peter,

   Der er endnu ikke en dato for næste gin walk, og jeg har ikke rigtig en mailingliste, men kommende Gin Walks bliver annonceret her under Events, og via Copenhagen Gin Club på Facebook og @EnVerdenafGin på Twitter.

   Mvh. Michael

%d bloggers like this: