Events

Det sker fra tid til anden, at En Verden af Gin afholder forskellige gin-relaterede events som ginsmagninger, cocktailsessions og selvfølgelig Copenhagen Gin Walk. Her på siden kan du finde alle kommende events fra En Verden af Gin.

KOMMENDE EVENTS MED EN VERDEN AF GIN:

The Art of Gin & Tonic-aften hos Juul’s

Gin & Tonic. Photo by Michael Sperling.Den 5. april er dedikeret til Gin & Tonics, når Juul’s Vin & Spiritus og En Verden af Gin afholder ‘The Art of Gin & Tonic’-aften i kælderen hos Juul’s på Værnedamsvej. Vi smager os igennem 20 forskellige kombinationer af G&T. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Brext-smagning – britisk ginaften

london-2Imens Theresa May kæmper for at få gjort alt klar til Storbritanniens løsrivelsen fra EU – det såkaldte Brexit – afholder vi den 19. april 2018 en britisk ginaften for at hylde de mange lækre, britiske ginner, der efterhånden findes på butikshylderne. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

4 Comments

 1. Peter Andersen siger:

  Hej
  Kan jeg komme på en mailing liste mht. dine gin walks og hvornår regner du med at arrangere den næste?
  Mvh

  Peter Andersen

  1. Hej Peter,

   Der er endnu ikke en dato for næste gin walk, og jeg har ikke rigtig en mailingliste, men kommende Gin Walks bliver annonceret her under Events, og via Copenhagen Gin Club på Facebook og @EnVerdenafGin på Twitter.

   Mvh. Michael

Der er lukket for kommentarer.