Events

Det sker fra tid til anden, at En Verden af Gin afholder forskellige gin-relaterede events som ginsmagninger, cocktailsessions og selvfølgelig Copenhagen Gin Walk. Her på siden kan du finde alle kommende events fra En Verden af Gin.

KOMMENDE EVENTS MED EN VERDEN AF GIN:


Cocktailsmagning – Aviation

martinez-tasting-kester-thomas-5

Den 21. november afholder Kester Thomas og En Verden af Gin efterårets anden cocktailsmagning, hvor vi denne gang går helt tæt på den klassiske cocktail Aviation. Tre cocktails, foredrag og masser af hygge.

Tilmeld dig arrangementet her.


Black Ginday i Helsingør

black-fridayNår Helsingør går shop-amok til Black Friday den 29. november, indtager vi Teatersalen i Stengade til et brag af en Black Ginday. Tapas, otte Gin & Tonic-serveringer og masser af Black Friday gintilbud – alt sammen under kyndig vejledning fra mig.
Tilmeld dig arrangementet her.


Cocktailsmagning – Alexander

Negroni tasting på Kester Thomas. Photo by Michael Sperling.Den 12. december synger vi julen ind med en af vores legendariske cocktailsmagninger på Kester Thomas. Denne gang går vi all-in tæt på den klassiske cocktail Alexander.
Tre cocktails, foredrag og masser af hygge.
Tilmeld dig arrangementet her.


 

4 Comments on “Events

 1. Pingback: Copenhagen Gin Walk | En Verden af Gin

 2. Pingback: Copenhagen Gin Walk #5 – Indre By | En Verden af Gin

 3. Hej
  Kan jeg komme på en mailing liste mht. dine gin walks og hvornår regner du med at arrangere den næste?
  Mvh

  Peter Andersen

  • Hej Peter,

   Der er endnu ikke en dato for næste gin walk, og jeg har ikke rigtig en mailingliste, men kommende Gin Walks bliver annonceret her under Events, og via Copenhagen Gin Club på Facebook og @EnVerdenafGin på Twitter.

   Mvh. Michael

%d bloggers like this: