Events

Det sker fra tid til anden, at En Verden af Gin afholder forskellige gin-relaterede events som ginsmagninger, cocktailsessions og selvfølgelig Copenhagen Gin Walk. Her på siden kan du finde alle kommende events fra En Verden af Gin.

KOMMENDE EVENTS MED EN VERDEN AF GIN:

Ginsmagning: Down Under, vol. 2! UDSOLGT

aussie-frontslideDen 9. august er vi klar til endnu en tur Down Under til en verden, hvor solen altid skinner, drinksene er iskolde og ginnen usædvanlig velsmagende. Programmet byder på publikumsfavoritter fra sidste års australske ginsmagning og en række helt nye ginner from Down Under. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her UDSOLGT

Ginsmagning – Personlige favoritter

The West Winds Gin Master Class med Jeremy Spencer på Bar25. Photo by Michael Sperling, En Verden af Gin.Den 6. september smager vi nærmere på mine favoritter i tidens store ginlabyrint. Aftenen byder både på danske favoritter og udenlandske perler, som jeg er faldet for på mine mange ginrejser rundt om i verden. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Ginsmagning i Stenløse

Skjold Burne.Med otte ginner på plakaten og to Gin & Tonics på bordet er der lagt op til en gedigen ginaften, når En Verden af Gin og Skjold Burne i Stenløse inviterer til efterårssmagning den 14. september i Egedalscentret i Stenløse. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

De nye danske ginner

gt-8I disse år popper det ene mikrodestilleri op efter det andet rundt om i Danmark, og alle har de hver deres bud på, hvordan en moderne dansk gin bør være. Hvad er det nye? Hvad er der sket på den danske ginscene i år? Det får vi svar på til aftenens smagning. Læs mere om smagningen og tilmeld dig her.

4 Comments

 1. Peter Andersen siger:

  Hej
  Kan jeg komme på en mailing liste mht. dine gin walks og hvornår regner du med at arrangere den næste?
  Mvh

  Peter Andersen

  1. Hej Peter,

   Der er endnu ikke en dato for næste gin walk, og jeg har ikke rigtig en mailingliste, men kommende Gin Walks bliver annonceret her under Events, og via Copenhagen Gin Club på Facebook og @EnVerdenafGin på Twitter.

   Mvh. Michael

Der er lukket for kommentarer.