Events

Det sker fra tid til anden, at En Verden af Gin afholder forskellige gin-relaterede events som ginsmagninger, cocktailsessions og selvfølgelig Copenhagen Gin Walk. Her på siden kan du finde alle kommende events fra En Verden af Gin.

KOMMENDE EVENTS MED EN VERDEN AF GIN:

Hernö Gin og En Verden af Gin – United

Hernö Gin Cocktail Awards 2016

Kom til en spændende ginaften den 22. april i selskab med Master distiller Jon Hillgren fra Hernö Gin og En Verden af Gin som begge vil fortælle levende og inspirende om gin hos Harresøe i Kolding. Udover smagning af Hernö Gins seks ginner, vil aftenen blive krydret med lækre G&T serveret af 1975bySimon. Skriv til info@harresoe.com for tilmelding.

Ginsmagning i Ballerup

Skjold Burne.Torsdag dag den 4. maj kl. 19.00 besøger En Verden af Gin igen Skjold Burne i Ballerup til en ginaften ud over det sædvanlige.
I løbet af aftenen smager vi os igennem 8-9 ginner, tonicvand og hører historier fra ginnens verden.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

En tasting extraordinaire – fadlagret gin

fade-1Den 18. maj nørder vi helt ned i detaljerne på de fadlagrede ginner, når Copenhagen Gin Club sætter fokus på ginnens gyldne dråber – en ‘tasting extraordinaire’. Special Guest Star: Henrik Brinks, Master Distiller hos Copenhagen Distillery, åbner aftenen med en førstehåndsberetning om fadlagring af gin. Læs mere og tilmeld dig her.

Ginsmagninger i Fredericia

eriksensvinhandelTil september drager En Verden af Gin til Fredericia for at forestå to identiske smagninger hos Eriksens Vinhandel. Datoerne er den 8. og 9. september.

Det endelige smageprogram vil blive offentliggjort i juni/juli.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.


Events med Copenhagen Gin Club

Ginsmagning. Photo by Michael Sperling, En Verden af Gin.Copenhagen Gin Club arrangerer hyggelige og uformelle ginsmagninger og ginevents hver måned med alle tænkelige gintemaer. Man behøver ikke være medlem af Facebooksiden for at deltage i arrangementerne. Se de kommende arrangementer og tilmeld dig her: https://enverdenafgin.com/copenhagen-gin-club/

4 thoughts on “Events

 1. Pingback: Copenhagen Gin Walk | En Verden af Gin

 2. Pingback: Copenhagen Gin Walk #5 – Indre By | En Verden af Gin

 3. Hej
  Kan jeg komme på en mailing liste mht. dine gin walks og hvornår regner du med at arrangere den næste?
  Mvh

  Peter Andersen

  • Hej Peter,

   Der er endnu ikke en dato for næste gin walk, og jeg har ikke rigtig en mailingliste, men kommende Gin Walks bliver annonceret her under Events, og via Copenhagen Gin Club på Facebook og @EnVerdenafGin på Twitter.

   Mvh. Michael

Der er lukket for kommentarer.