Events

Det sker fra tid til anden, at En Verden af Gin afholder forskellige gin-relaterede events som ginsmagninger, cocktailsessions og selvfølgelig Copenhagen Gin Walk. Her på siden kan du finde alle kommende events fra En Verden af Gin.

KOMMENDE EVENTS MED EN VERDEN AF GIN:


Four Pillars Gin & Tonic Workshop

Four Pillars Gin TastingHvis der er noget, australierne har styr på, så er det at køle af i skyggen med en iskold Gin & Tonic. Under Fever-Tree Gin & Tonic Festival i Horsens den 30. og 31. august gør vi dem kunsten efter med en Four Pillars Gin & Tonic Workshop, hvor jeg løfter sløret for alle de hemmelige tips og tricks til den perfekte Gin & Tonic. Tilmeld dig workshoppen her.


Cocktailsmagning – Martini

Negroni tasting på Kester Thomas. Photo by Michael Sperling.

Den 5. september afholder Kester Thomas og En Verden af Gin en af vores legendariske cocktailsmagninger, hvor vi denne gang går helt tæt på den klassiske cocktail Martini. Tre cocktails, foredrag og masser af hygge.
Tilmeld dig arrangementet her.


Ginsmagning i Stenløse

Skjold Burne.Endnu engang har jeg fået fornøjelse af at stå for en større ginsmagning hos Skjold Burne i Egedalcentret i Stenløse. Smagningen foregår den 20. september, og vi skal smage på hele ni forskellige ginner og to G&Ts fra lande som Irland, Japan, England, Spanien m.fl. Læs mere om arrangementet og tilmelding her.


Cocktailsmagning – Aviation

martinez-tasting-kester-thomas-5

Den 21. november afholder Kester Thomas og En Verden af Gin efterårets anden cocktailsmagning, hvor vi denne gang går helt tæt på den klassiske cocktail Aviation. Tre cocktails, foredrag og masser af hygge.

Tilmeld dig arrangementet her.


 

Reklamer

4 Comments on “Events

 1. Pingback: Copenhagen Gin Walk | En Verden af Gin

 2. Pingback: Copenhagen Gin Walk #5 – Indre By | En Verden af Gin

 3. Hej
  Kan jeg komme på en mailing liste mht. dine gin walks og hvornår regner du med at arrangere den næste?
  Mvh

  Peter Andersen

  • Hej Peter,

   Der er endnu ikke en dato for næste gin walk, og jeg har ikke rigtig en mailingliste, men kommende Gin Walks bliver annonceret her under Events, og via Copenhagen Gin Club på Facebook og @EnVerdenafGin på Twitter.

   Mvh. Michael

%d bloggers like this: