Events

Det sker fra tid til anden, at En Verden af Gin afholder forskellige gin-relaterede events som ginsmagninger, cocktailsessions og selvfølgelig Copenhagen Gin Walk. Her på siden kan du finde alle kommende events fra En Verden af Gin.

KOMMENDE EVENTS MED EN VERDEN AF GIN:

Going Down Under

Australia 2017. Photo by Michael Sperling.Den 10. august skal vi en tur Down Under, når En Verden af Gin byder på højdepunkter fra sin to måneder lange ginekspedition til Australien tidligere på året.
Aftenen byder på gin fra fem australske destillerier, G&T og en let anretning. 
Læs mere og tilmeld dig her
.

Belgisk ginsmagning

Thirion på Christianshavn.Den 17. august 2017 smager vi nærmere på, hvorfor Belgien er blevet et af de største ginmarkeder i Europa, når En Verden af Gin og den belgiske delikatesse Thirion afholder belgisk gin- og charcuteriesmagning på Christianshavn.
Læs mere og tilmeld dig her.

Ginsmagninger i Fredericia

eriksensvinhandelTil september drager En Verden af Gin til Fredericia for at forestå to identiske smagninger hos Eriksens Vinhandel. Datoerne er den 8. og 9. september.

Det endelige smageprogram vil blive offentliggjort i juni/juli.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.


Events med Copenhagen Gin Club

Ginsmagning. Photo by Michael Sperling, En Verden af Gin.Copenhagen Gin Club arrangerer hyggelige og uformelle ginsmagninger og ginevents hver måned med alle tænkelige gintemaer. Man behøver ikke være medlem af Facebooksiden for at deltage i arrangementerne. Se de kommende arrangementer og tilmeld dig her: https://enverdenafgin.com/copenhagen-gin-club/

4 thoughts on “Events

 1. Pingback: Copenhagen Gin Walk | En Verden af Gin

 2. Pingback: Copenhagen Gin Walk #5 – Indre By | En Verden af Gin

 3. Hej
  Kan jeg komme på en mailing liste mht. dine gin walks og hvornår regner du med at arrangere den næste?
  Mvh

  Peter Andersen

  • Hej Peter,

   Der er endnu ikke en dato for næste gin walk, og jeg har ikke rigtig en mailingliste, men kommende Gin Walks bliver annonceret her under Events, og via Copenhagen Gin Club på Facebook og @EnVerdenafGin på Twitter.

   Mvh. Michael

Der er lukket for kommentarer.