Events

Det sker fra tid til anden, at En Verden af Gin afholder forskellige gin-relaterede events som ginsmagninger, cocktailsessions og selvfølgelig Copenhagen Gin Walk. Her på siden kan du finde alle kommende events fra En Verden af Gin.

KOMMENDE EVENTS MED EN VERDEN AF GIN:

Ginsmagning i Stenløse

Skjold Burne.Fredag den 29. marts går vi all-in på Gin & Tonics, når En Verden af Gin og Skjold Burne i Stenløse inviterer til forårssmagning. Ni ginner har vi på programmet + to Gin & Tonics lavet på to af aftenens ginner. Læs mere om arrangementet her.

Gin & Tonic-aften hos Vin 121

vin121Lørdag den 30. marts indtager En Verden af Gin Frederiksbergs vinmæssige spydspids, Vin 121 på Peter Bangs Vej. Temaet er Citadelle Gin, hvor vi skal smage os gennem deres sortiment i form af både gin, drinks og cocktails. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Cocktailsmagning på Kester Thomas

martinez-tasting-kester-thomas-5

Den 4. april indbyder Kester Thomas og En Verden af Gin til cocktailsmagning i København, hvor vi denne gang udfordrer den prisbelønnede bartender Erwan Le Bonniec på twists af den klassiske cocktail Last Word. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Ginsmagning i Ringsted

Skjold Burne.Torsdag den 11. april 2019 svinger En Verden af Gin forbi Skjold Burne i Ringsted til en storslået ginaften. Vi skal igennem otte ginner, der både byder på danske og udenlandske ginperler. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Ginsmagning – Den asiatiske inspiration

The Streets of Hong Kong. Photo by Michael Sperling.Den 25. april dykker vi ned i den asiatiske inspiration, som har ramt den internationale ginscene de seneste år. Vi skal både smage ægte asiatiske ginner, men også nogle af de ginner, som med succes har flettet de asiatiske smage ind som et eksotisk twist i en moderne gin. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Cocktailsmagning på Kester Thomas

Erwan Le Bonniec fra cocktailbaren Kester Thomas. Photo by Michael Sperling.Den 16. maj indbyder Kester Thomas og En Verden af Gin til cocktailsmagning i København, hvor vi denne gang udfordrer den prisbelønnede bartender Erwan Le Bonniec på twists af den klassiske cocktail Southside.
Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Ginsmagning – De nye danske ginner

smagningDet sprøjter ud med nye danske ginner i øjeblikket. Den 23. maj tager vi pulsen på den danske ginscene med en smagning af nogle af de nyeste tilføjelser fra 2018 og 2019.
Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Negroni-smagning på Kester Thomas

negronicocktailDet er Negroni Week og vi gentager successen med vores Negroni-smagning fra efteråret 2019, men denne gang med nye og endnu vildere twists denne gang! Det finder sted den 27. juni 2019. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

 

4 Comments

 1. Peter Andersen siger:

  Hej
  Kan jeg komme på en mailing liste mht. dine gin walks og hvornår regner du med at arrangere den næste?
  Mvh

  Peter Andersen

  1. Hej Peter,

   Der er endnu ikke en dato for næste gin walk, og jeg har ikke rigtig en mailingliste, men kommende Gin Walks bliver annonceret her under Events, og via Copenhagen Gin Club på Facebook og @EnVerdenafGin på Twitter.

   Mvh. Michael

Der er lukket for kommentarer.