Events

Det sker fra tid til anden, at En Verden af Gin afholder forskellige gin-relaterede events som ginsmagninger, cocktailsessions og selvfølgelig Copenhagen Gin Walk. Her på siden kan du finde alle kommende events fra En Verden af Gin.

KOMMENDE EVENTS MED EN VERDEN AF GIN:

Ginsmagning på Hotel Josty

JuulsVinSpiritusDen 24 januar har En Verden af Gin atter æren af at indtage Hotel Josty på Frederiksberg sammen med de gode folk fra Juuls Vin & Spiritus. Aftenen byder på hele ni forskellige ginner med nyheder som Red Door Highland Gin og Koval Cranberry Gin på programmet. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Lær din gin at kende – Politiken Live

Politiken LiveDen 31. januar træder En Verden af Gin op på scenen i Pressen i Politikens Hus sammen med Sune Risum-Urth fra Copenhagen Distillery og Signe Wenneberg fra Botanisk Gin til en aften med fortællinger om den uskyldigt udseende spiritus med den blakkede historie. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Ginsmagning – Vores nordiske venner (UDSOLGT)

De norske fjorde. Photo by Michael Sperling.7. februar 2019 zoomer vi helt ind på de nordiske ginscener med foredrag og ginsmagning om den store udvikling, Sverige, Norge, Finland og Island har haft i 2017 og 2018.
Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her. (UDSOLGT)

Ginsmagning – Gin med æbler

Æble. Photo by Michael Sperling.Den 28. februar leger vi efterår på kalenderårets sidste vinterdag med en ginsmagning med de såkaldte æbleginner, hvor æbler på den ene eller anden måde indgår i produktionen.
Læs mere om arrangementet og køb billetter her.

Ginsmagning i Stenløse

Skjold Burne.Fredag den 29. marts går vi all-in på Gin & Tonics, når En Verden af Gin og Skjold Burne i Stenløse inviterer til forårssmagning. Ni ginner har vi på programmet + to Gin & Tonics lavet på to af aftenens ginner. Læs mere om arrangementet her.

Ginsmagning i Ringsted

Skjold Burne.Torsdag den 11. april 2019 svinger En Verden af Gin forbi Skjold Burne i Ringsted til en storslået ginaften. Vi skal igennem otte ginner, der både byder på danske og udenlandske ginperler. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

 

4 Comments

 1. Peter Andersen siger:

  Hej
  Kan jeg komme på en mailing liste mht. dine gin walks og hvornår regner du med at arrangere den næste?
  Mvh

  Peter Andersen

  1. Hej Peter,

   Der er endnu ikke en dato for næste gin walk, og jeg har ikke rigtig en mailingliste, men kommende Gin Walks bliver annonceret her under Events, og via Copenhagen Gin Club på Facebook og @EnVerdenafGin på Twitter.

   Mvh. Michael

Der er lukket for kommentarer.