Events

Det sker fra tid til anden, at En Verden af Gin afholder forskellige gin-relaterede events som ginsmagninger, cocktailsessions og selvfølgelig Copenhagen Gin Walk. Her på siden kan du finde alle kommende events fra En Verden af Gin.

KOMMENDE EVENTS MED EN VERDEN AF GIN:

Martinez-smagning på Kester Thomas

Martinez til julestemningen. Photo by Michael Sperling.Der er ikke noget mere julet end en Martinez cocktail. Kester Thomas og En Verden af Gin indbyder til cocktailsmagning, hvor vi hvor vi går helt tæt på Martinezens fantastiske egenskaber.
Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Sperlings juleværksted – En Gin & Tonic klippe-klistre-aften

vin121Fredag den 21. december 2018 afholder En Verden af Gin og Vin121 på Frederiksberg en helt ny form for Gin & Tonic-smagning – en Gin & Tonic klippe-klistre-aften, hvor vi skiller Gin & Tonic’en ad og bygger den op sammen.  Læs mere om arrangementet her.

Årets bedste gin – 2018

Photo by Michael Sperling.For femte år i træk inviterer En Verden af Gin til en ‘Året der gik i gin’-aften, hvor vi smager på de mest interessante ginner fra 2018.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

 

4 Comments

 1. Peter Andersen siger:

  Hej
  Kan jeg komme på en mailing liste mht. dine gin walks og hvornår regner du med at arrangere den næste?
  Mvh

  Peter Andersen

  1. Hej Peter,

   Der er endnu ikke en dato for næste gin walk, og jeg har ikke rigtig en mailingliste, men kommende Gin Walks bliver annonceret her under Events, og via Copenhagen Gin Club på Facebook og @EnVerdenafGin på Twitter.

   Mvh. Michael

Der er lukket for kommentarer.