Events

Det sker fra tid til anden, at En Verden af Gin afholder forskellige gin-relaterede events som ginsmagninger, cocktailsessions og selvfølgelig Copenhagen Gin Walk. Her på siden kan du finde alle kommende events fra En Verden af Gin.

KOMMENDE EVENTS MED EN VERDEN AF GIN:

Årets bedste ginner fra 2017

Photo by Michael Sperling.For fjerde år i træk inviterer En Verden af Gin til en ‘Året der gik i gin’-aften, hvor vi ser tilbage på det netop afsluttede ginår med lige dele nostalgi og vemod. Ginsmagningen foregår på restaurant Bøf i København den 11. januar 2018. Læs mere om arrangementet og køb billet her.

Det skotske lavland

The Gins of Scotland. Photo and grafic by Michael Sperling.Man hører så meget om det skotske højland, men lavlandet gemmer på store ginoplevelser. Den 1. februar fokuserer vi på det skotske lavland med seks  vilde ginner, en let skotsk anretning og en G&T. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

4 Comments

 1. Peter Andersen siger:

  Hej
  Kan jeg komme på en mailing liste mht. dine gin walks og hvornår regner du med at arrangere den næste?
  Mvh

  Peter Andersen

  1. Hej Peter,

   Der er endnu ikke en dato for næste gin walk, og jeg har ikke rigtig en mailingliste, men kommende Gin Walks bliver annonceret her under Events, og via Copenhagen Gin Club på Facebook og @EnVerdenafGin på Twitter.

   Mvh. Michael

Der er lukket for kommentarer.