Events

Det sker fra tid til anden, at En Verden af Gin afholder forskellige gin-relaterede events som ginsmagninger, cocktailsessions og selvfølgelig Copenhagen Gin Walk. Her på siden kan du finde alle kommende events fra En Verden af Gin.

KOMMENDE EVENTS MED EN VERDEN AF GIN:


EKSTRA Gin & Tapas-aftenUDSOLGT

GinInteressen for vores Gin & Tapas-aften den 6. februar har været overvældende, og arrangementet blev udsolgt på bare tre dage. Så derfor gør vi det igen – allerede den 27. februar.

Tilmeld dig arrangementet her. UDSOLGT


Engelsk Gin & Tapas

GinDen 12. marts går Små Spanske Fristelser og En Verden af Gin all-in på den nye engelske Gin & Tonic-kultur. Oplev The New Normal of Gin & Tonic kombineret med Små Spanske Fristelsers lækre tapasretter til denne helt særlige smagning.
Tilmeld dig arrangementet her.


Ginsmagning i Stenløse

Skjold Burne.Fredag den 13. marts besøger jeg atter de dygtige folk hos Skjold Burne i Egedalcentret i Stenløse. Hele ni ginner skal vi igennem denne gang, med højdepunkter som Moonshot Gin fra That Boutique-Y Gin Company og den italienske Villa Ascenti. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.


Cocktailsmagning – Corpse Reviver No. 2

Negroni tasting på Kester Thomas. Photo by Michael Sperling.Den 19. marts 2020 giver vi den prisbelønnede bartender Erwan Le Bonniec fra cocktailbaren Kester Thomas kunstnerisk frihed til at fortolke den klassiske cocktail Corpse Reviver No. 2 på tre forskellige måder. Tre cocktails, foredrag og masser af hygge.
Tilmeld dig arrangementet her.


Navy Strength Ginsmagning

navy-strength-gin-tastingFredag den 20. marts skruer vi op for procenterne og begiver os ud på gyngende grund med en ginsmagning udelukkende bestående af Navy Strength Gin. Altså kun gin på omkring de 57,2% vol.!
UDSOLGT
Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her


Engelsk Gin & Tapas

GinDen 26. marts går Små Spanske Fristelser og En Verden af Gin all-in på den nye engelske Gin & Tonic-kultur. Oplev The New Normal of Gin & Tonic kombineret med Små Spanske Fristelsers lækre tapasretter til denne helt særlige smagning.
Tilmeld dig arrangementet her.


Ginsmagning hos Cube Bar Scandic Webers

Foto: Cube Bar Scandic WebersFredag den 27. marts indtager jeg Cube Bar Scandic Webers med seks sværvægtere under armen. Seks ginner som alle står som stærke favoritter gennem de seneste ti år som omrejsende ginudforsker.

Tilmeld dig arrangementet her.


Ginsmagning i Ballerup

Skjold Burne.Fredag den 3. april går turen til Skjold Burne i Ballerup, hvor vi afholder en ginsmagning med fokus på, men ikke udelukkende, dansk gin. Bl.a. den nye version af Copenhagen Dry Gin og den helt nye fadlagrede gin fra Østersøens Brænderi på Bornholm. Læs mere om smagningen og tilmeld dig her.


Cocktailsmagning – Singapore Sling

kesterthomas-erwan-4Den 16. april 2020 giver vi den prisbelønnede bartender Erwan Le Bonniec fra cocktailbaren Kester Thomas kunstnerisk frihed til at fortolke den klassiske cocktail Singapore Sling på tre forskellige måder. Tre cocktails, foredrag og masser af hygge.

Tilmeld dig arrangementet her.


 

4 Comments on “Events

 1. Pingback: Copenhagen Gin Walk | En Verden af Gin

 2. Pingback: Copenhagen Gin Walk #5 – Indre By | En Verden af Gin

 3. Hej
  Kan jeg komme på en mailing liste mht. dine gin walks og hvornår regner du med at arrangere den næste?
  Mvh

  Peter Andersen

  • Hej Peter,

   Der er endnu ikke en dato for næste gin walk, og jeg har ikke rigtig en mailingliste, men kommende Gin Walks bliver annonceret her under Events, og via Copenhagen Gin Club på Facebook og @EnVerdenafGin på Twitter.

   Mvh. Michael

%d bloggers like this: