Events

Det sker fra tid til anden, at En Verden af Gin afholder forskellige gin-relaterede events som ginsmagninger, cocktailsessions og selvfølgelig Copenhagen Gin Walk. Her på siden kan du finde alle kommende events fra En Verden af Gin.

KOMMENDE EVENTS MED EN VERDEN AF GIN:

Ginsmagning i Ballerup

Skjold Burne.Den 26. oktober 2017 skal der smages på gin hos Skjold Burne i Ballerup. Vi gennemgår otte meget forskellige ginners noter og baggrundshistorier, og matcher dem med de perfekte tonicvand.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Londons Ginopstandelse

london-29. november skal vi på en rejse gennem Londons genopstandelse som verdens ginhovedstad. Ud over gin fra både Sipsmith og Sacred, skal vi smage på gin fra nogle af byens nytilkomne destillerier, samt nye tiltag der har bragt etablerede destillerier som Beefeater ind på den moderne ginscene. Læs mere og arrangementet og tilmeld dig her.


Events med Copenhagen Gin Club

Ginsmagning. Photo by Michael Sperling, En Verden af Gin.Copenhagen Gin Club arrangerer hyggelige og uformelle ginsmagninger og ginevents hver måned med alle tænkelige gintemaer. Man behøver ikke være medlem af Facebooksiden for at deltage i arrangementerne. Se de kommende arrangementer og tilmeld dig her: https://enverdenafgin.com/copenhagen-gin-club/

4 Comments

 1. Peter Andersen siger:

  Hej
  Kan jeg komme på en mailing liste mht. dine gin walks og hvornår regner du med at arrangere den næste?
  Mvh

  Peter Andersen

  1. Hej Peter,

   Der er endnu ikke en dato for næste gin walk, og jeg har ikke rigtig en mailingliste, men kommende Gin Walks bliver annonceret her under Events, og via Copenhagen Gin Club på Facebook og @EnVerdenafGin på Twitter.

   Mvh. Michael

Der er lukket for kommentarer.