Events

Det sker fra tid til anden, at En Verden af Gin afholder forskellige gin-relaterede events som ginsmagninger, cocktailsessions og selvfølgelig Copenhagen Gin Walk. Her på siden kan du finde alle kommende events fra En Verden af Gin.

KOMMENDE EVENTS MED EN VERDEN AF GIN:


Ginsmagning i Stenløse

Skjold Burne.Fredag den 21. august har jeg igen fået æren af at komme og fortælle om gin og Gin & Tonics hos Skjold Burne i Stenløse . Hele ni ginner har vi på programmet til denne smagning. Tilmelding kan ske her: https://www.facebook.com/events/172108820669339/
UDSOLGT

Ginsmagning i Ballerup

Skjold Burne.Fredag den 4. september har jeg igen fået æren af at komme og fortælle om gin hos Skjold Burne i Ballerup . Hele otte ginner har vi på programmet til denne smagning – flere af dem er danske ginner. Tilmelding kan ske her:
https://www.facebook.com/events/788647454976079/

Singapore Sling-smagning

kesterthomas-erwan-4Vi prøver igen! Kester Thomas og En Verden af Gin indbyder endnu engang til cocktailsmagning, hvor vi går helt tæt på den klassiske gincocktail Singapore Sling. UDSOLGT
Tilmeld dig arrangementet her:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/3nak3i4jzq

 

4 Comments on “Events

 1. Pingback: Copenhagen Gin Walk | En Verden af Gin

 2. Pingback: Copenhagen Gin Walk #5 – Indre By | En Verden af Gin

 3. Hej
  Kan jeg komme på en mailing liste mht. dine gin walks og hvornår regner du med at arrangere den næste?
  Mvh

  Peter Andersen

  • Hej Peter,

   Der er endnu ikke en dato for næste gin walk, og jeg har ikke rigtig en mailingliste, men kommende Gin Walks bliver annonceret her under Events, og via Copenhagen Gin Club på Facebook og @EnVerdenafGin på Twitter.

   Mvh. Michael

%d bloggers like this: