Anmeldelser

logo-anbefaletDet sker fra tid til anden, at jeg falder over interessante gin, jeg mener fortjener et nærmere eftersyn. Jeg lægger vægt på det håndværksmæssige, det unikke, den gode historie og selvfølgelig også smag. De anmeldte ginner er udvalgt og vurderet ud fra disse kriterier. Dette er kort og godt mine anbefalinger til gin, du bør have stående hjemme i ginskabet.


6 O’Clock Gin and Tonic

6_oclock_gin_tonic-3Ginstil: Traditionel
Hver for sig er 6 O’Clock Gin og 6 O’Clock Tonic Water blot endnu et par produkter på supermarkedernes hylder. Styrken ligger i parringen af de to, der giver en fremragende og forfriskende Gin and Tonic, der vil gøre sig godt på de varme sommerdage.
Læs hele anmeldelsen her.


Anholt Gin

Anholt Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Dansk gin med masser af egnspræg
Under sloganet “Mindre pis, mere gin” fik Anholt sin helt egen gin i 2017. Lavet med håndplukkede enebær fra øen Anholt i Kattegat er Anholt Gin en af Danmarks absolutte ginperler med stort egnspræg og masser af personlighed.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Archie Rose Distiller’s Strength Gin

Archie Rose Distiller’s Strength Gin. Photo by Michael Sperling.

Punchy og sommerlig australsk gin
Det Sydney-baserede destilleri Archie Rose Distilling Company har meget godt at byde på. Og vover man sig ud i deres Archie Rose Distiller’s Strength Gin på hele 52,4% vol., glemmer man alt om Operahuset og bliver siddende i baren. That’s a promise.
Læs hele anmeldelsen her.


Bathtub Gin

Bathtub Gin. Foto: Michael SperlingGinstil: Krydret cold compound
Inspireret af forbudstidens hjemmebrænding af billig slavegin, kommer denne ultra small batch gin fra den engelske spiritusforhandler og -producent Master of Malt. Bathtub Gin er en velsmagende, intens og behagelig gin – perfekt til når man vil forkæle sig selv.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Beefeater 24 Gin

beefeater_24-1Ginstil: Moderne med noter af citrus og te
Med inspiration fra Japan har Beefeaters chefdestillatør skabt en gin, der kan måle sig med de mest eksklusive brands på markedet. Japansk sencha te, kinesisk grøn te og grapefrugt gør Beefeater 24 ideel til frugtige Gin and Tonics.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Beefeater Burrough’s Reserve

Beefeater Burrough’s Reserve Oak Rested GinGinstil: En fadlagret Beefeater gin
“The gin for free thinkers”. Fredag den 9. august 2013 blev den faglagrede Beefeater Burrough’s Reserve Oak Rested Gin endelig frigivet. Den er ginnens svar på en whisky, der skal drikkes ren. Jeg kunne dog ikke dy mig for også at prøve den i en gin og tonic.
Læs hele anmeldelsen her.


Beefeater London Dry Gin

Beefeater London Dry Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Klassisk London Dry Gin
Den moderne ginbølges introduktion af nye botanicals og produktionsmetoder får ikke Beefeater Gin til at ryste i bukserne. Den 150 år gamle gingigant er nemlig stadig aldeles relevant og til stor inspiration som benchmark for nytilkomne ginbrands.
Læs hele anmeldelsen her.


Bivrost Arctic Gin

Bivrost Arctic GinEn arktisk gin lavet af det nordligste destilleri i verden. Bivrost Arctic Gin fra nordnorske Aurora Spirits er beviset på, at gin vitterlig kan laves overalt i verden. Komplet med lokale ingredienser og smeltevand fra en gletsjer.

Læs hele anmeldelsen her.


Blind Tiger Gin

Blind Tiger Gin. Photo by Michael Sperling, En Verden af Gin.Ginstil: belgisk, letmaltet gin
Med lette maltede noter og en ganske krydret smagsprofil, er den belgiske Blind Tiger Gin stærkt inspireret af den nederlandske regions lange tradition for den maltbaserede enebærspiritus, genever.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Bombay Amber

Bombay Amber. Photo by Michael Sperling.Ginstil: en fadlagret Bombay gin
I 2014 hoppede Bombay med på bølgen af fadlagret gin. Men selvom Bombay Amber er tæt knyttet til den velkendte Bombay Sapphire, er der tale om en ganske anderledes og aldeles eksklusiv gin.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Botany Bay Gin

Botany Bay Gin by Hernö Gin x Four Pillars Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Citrusfrisk collab-gin
A Clash of Hemispheres! Anden gin fra collab-projektet mellem svenske Hernö Gin og australske Four Pillars, Botany Bay Gin, er alt hvad man kan ønske sig fra to af verdens mest anerkendte ginproducenter.

Læs hele anmeldelsen her.


Brecon Gins

Brecon Botanicals Gin og Brecon Special Reserve Gin. Photo by Michael Sperling, En Verden af Gin.Ginstil: Moderne walisisk gin
Wales har længe været whiskyland, men Brecon Botanicals Gin og Brecon Special Reserve Gin fra whiskydestilleriet Penderyn Distillery er begge eksempler på, at der bestemt findes ginperler i det whiskydominerede land.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Caorunn Small Batch Scottish Gin

Caorunn GinGinstil: Moderne skotsk højlandsgin
Med ingredienser som lyng, porse og mælkebøtte er den skotske Caorunn Gin en anderledes kompleks gin, der nærmest er umulig at drikke ren, men til gengæld fungerer himmelsk i en Gin & Tonic.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Chase Elegant Crisp Gin

Foto: Michael Sperling

Ginstil: Moderne æblegin
Med Elegant Crisp Gin har William Chase bevist, at god gin ikke nødvendigvis skal laves på alkohol fra korn. Baseret på æblecider suppleres ginnens enebær og citrusnoter af en frisk sødme fra æbler, der passer særlig godt med tør vermouth i en Gin Martini.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Citadelle Réserve Gin

Citadelle Réserve Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Fadlagret gin fra Cognac
Fra rendyrket vintagegin til blending og lagring i verdens første æggeformede fad. Siden 2008 har Cognac Ferrand med deres Citadelle Réserve Gin gang på gang hævet barren for fadlagring af gin.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Citadelle No Mistake Old Tom Gin

Citadelle No Mistake Old Tom GinGinstil: Fadlagret old tom gin
Ginbrandet Citadelle Gin har længe været spydspidsen af den franske ginscene, og med Citadelle No Mistake Old Tom Gin beviser Cognac Ferrand endnu engang, at de udmærket ved, hvad de laver – og hvad vi elsker. Læs hele anmeldelsen her.

 


Copenhagen Dry Gin

Copenhagen Dry Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Honningbaseret gin
København har langt om længe fået et destilleri og en lokal gin. Copenhagen Dry Gin er en såkaldt single botanical gin, der oven i købet er verdens eneste honningbaserede gin. Det er højst usædvanligt, aldeles interessant og utrolig udfordrende.
Læs hele anmeldelsen her.


Darnley’s View Gin

Darnley’s View GinGinstil: Traditionel skotsk gin
I 2010 præsenterede den anerkendte whisky-producent Wemyss deres helt egen gin, Darnley’s View Gin – en solid og velsmagende gin, der er dybt forankret i Skotlands og Wemyss-klanens’ historie og beliggende.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Darnley’s View Spiced Gin

Darnley' View Spiced GinGinstil: Kraftig krydret skotsk gin
I 2012 lancerede skotske Wemyss Whisky Company deres Darnley’s View Spiced Gin – en varm og krydret gin, med en perfekt balance mellem den obligatoriske enebærsmag og de krydrede noter.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Double You Gin

Double You Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Moderne humlegin fra Belgien
Med over tusinde års bryggerierfaring, er det ikke mærkeligt, at belgierne kan deres kram, når det kommer til øl. Hos Brouwerij Wilderen har man taget det bedste fra ølproduktionen, og proppet det i den noget atypiske Double You Gin. Læs hele anmeldelsen her.

 


Dry Island Gin

Dry Island Gin. Four Pillars Gin og Hernö Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Citrusfrisk mash-up gin
Hvad sker der, når det kolde nord møder det varme syd i en gin? Det har svenske Hernö Gin og australske Four Pillars Gin sat sig for at undersøge i det nye collab-projekt Four Pillars x Hernö – Dry Island Gin. Læs hele anmeldelsen her.

 


Elephant Gin

Elephant GinGinstil: Bombastisk nordtysk gin
Baobab, buchu og nordtyske æbler. Elephant Gin tager det bedste fra Afrika og blander det med det bedste fra Tyskland. Og så går 15% af overskuddet til at hjælpe de afrikanske elefanter. 
Læs hele anmeldelsen her
.

 


ELG No. 2 Gin

ELG No.2 Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Innovativ Old Tom Gin
Vi har set gin lavet på korn, majs, druer, æbler, mjød og kartofler. Men med en alkoholbase fra gulerod og tilføjelse af et enebær-udtræk tager Den Ny Spritfabrik alligevel prisen med Old Tom-ginnen ELG No. 2 Gin.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Ferdinand’s Saar Dry Gin

Ferdinand's Saar Dry Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Sydtysk landbrugsgin
Med tredive botanicals og infusion af rieslingvin er Ferdinand’s Saar Dry Gin seneste skud på stammen af den innovative bølge af tyske gin. En kompleks og velsmagende gin, der løfter både cocktails og G&Ts til nye højder.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Fifty Pounds Gin

Fifty Pounds GinGinstil: Tradionel London Dry Gin
Opskriften til Fifty Pounds Gin stammer fra dengang London led under den såkaldte ‘Gin Craze’ tilbage i 1700-tallet. Så det er ikke et under, at Fifty Pounds Gin er traditionel i både smag og aroma. Den er old school på den oprindelige måde.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Filliers Dry Gin 28 Barrel Aged

Filliers Dry Gin 28 Barrel Aged bottleGinstil: Fadlagret og kompleks belgisk gin
Efter 85 års produktion af gin er belgiske Filliers hoppet med på årets helt store dille: fadlagret gin. Filliers Dry Gin 28 Barrel Aged er en delikat og kompleks gin, præcis som en lagret gin bør være.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Four Pillars Bloody Shiraz Gin

Four Pillars Bloody Shiraz. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Vindrueinfuseret australsk gin
Med inspiration fra briternes slåenbærgin har australske Four Pillars været en tur i marken for at plukke shiraz-druer til deres drueinfuserede Bloody Shiraz Gin – og den er bloody delicious.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Four Pillars Rare Dry Gin

Four Pillars Rare Dry Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Peberkrydret australsk gin
Australien er det, man kan kalde en ‘late bloomer’, når det kommer til gin. Til gengæld er de kommet godt efter det, med lanceringen af en lang række lækre gin med lokale australske træk. Four Pillars Rare Dry Gin er uden tvivl et af de mere interessante eksempler.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Four Pillars Sticky Carpet Gin

Four Pillars Sticky Carpet Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: En gin for ølelskere
De fleste kender formentlig fornemmelsen af at klistre fast til gulvet i en bar. Men det er nok de færreste, der vil finde anden inspiration end gulvvask i den oplevelse. Heldigvis har vi australske Four Pillars Gin, der åbenbart kan se muligheder i selv de mest tvivlsomme situationer.
Læs hele anmeldelsen her.


Fragrant Harbour Gin

Fragrant Harbour Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Blomstret storbygin
Selvom Fragrant Harbour Gin er produceret i Sverige, og ikke i Hong Kong, får man alligevel fornemmelsen af at stå midt imellem skyskrabere, jasminblomster, citrustræer og enebærbuske i millionbyens mange, grønne parker.
Læs hele anmeldelsen her.


Frederiksberg Dry Gin

Frederiksberg Dry Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Lokal ginperle fra hovedstaden
En stor skikkelse på den danske ginscene har etableret eget mikrodestilleri på Frederiksberg ved København og skabt en gin med et lille, lokalt, frederiksbergsk twist inspireret af bydelens grønne oaser.

Læs hele anmeldelsen her.


Geranium Gin

Geranium GinGinstil: Floral og citrusfrisk gin
I 2009 da den nuværende gin-renæssance blot var i sin vorden, præsenterede danske Henrik Hammer verden for Geranium Gin, der med en unik floral profil og fremtrædende citrusnoter bør stå i ethvert barskab med respekt for sig selv.

Læs hele anmeldelsen her.


Gin Mare

Gin Mare. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Urtekrydret middelhavsgin
Rosmarin, timian, oliven og basilikum. Med Gin Mare har spanierne taget det bedste fra middelhavskøkkenet og proppet det i en super premium gin.
Resultatet er intet mindre end en genistreg.

Læs hele anmeldelsen her.


Gin Master’s Selection

Gin Master’s SelectionGinstil: Traditionel London Dry Gin
Klemt mellem en af Spaniens mest solgte gin og Spaniens mest innovative gin, er Gin Master’s Selection det familieejede MG Distilleries’ sorte får. Den er dog ikke helt uden evner i en G&T.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Hernö Juniper Cask Gin

Hernö Juniper Cask Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Fadlagret nordsvensk gin
I 2013 dukkede noget så usædvanligt som en gin lagret på fade af enebærtræ op hos det svenske Systembolaget. Ginnen hed Hernö Juniper Cask Gin, og har på kort tid cementeret Hernö som Sveriges førende ginproducent.

Læs hele anmeldelsen her.


Hernö Old Tom Gin

Hernö Old Tom Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Sød og blomstret gin
Inspireret af ginnens fortid er det svenske Hernö Brenneri nu klar med en ganske anderledes Old Tom-udgave af deres populære Hernö Swedish Excellence Gin.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Hernö Navy Strength Gin

Hernö Navy Strength Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Potent og mildt krydret gin
Nogle gange er det bare et spørgsmål om mængden af vand. Hernö Navy Strength Gin er i al sin enkelthed Hernös oprindelige Swedish Excellence Gin med mindre vand i. Og det gør en kæmpe forskel.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Hernö Sipping Gin

Hernö Sipping Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Fadlagret gin med et hint af whisky
Når svenske Hernö Gin leger med fade, gør man klogt i at rette blikket mod nord. Hernö Sipping Gin #1.0 har det magiske touch, der kan forvandle enhver whisky-fan til en gin-fan, og hvad værre er; enhver gin-fan til en whisky-fan.
Læs hele anmeldelsen her.


Hernö Dry Gin

Hernö Dry Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Frisk og let blomstret gin
Fra det kolde nord kommer denne svenske perle af en gin. Med en frisk, klar, sprød enebær, tydelig citrus og detaljeret, sødlig mjødurt er Hernö Dry Gin som at træde ind i en nordsvensk nåleskov på en frostklar morgen. Enestående smagsoplevelse.
Læs hele anmeldelsen her.


Island Terroir Gin

Østersøens Brænderi Island Terroir Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Frisk gin med flot æblesødme
Med en overvægt af lokale, håndplukkede ingredienser er Island Terroir Gin fra Østersøens Brænderi dybt forankret i Bornholms velkendte særpræg. Ginnens autentiske stil er en sjælden oase i ginkategoriens ørkenlandskab.

Læs hele anmeldelsen her.


Juniper Green Organic Gin

Juniper Green Organic GinGinstil: Traditionel og økologisk gin
Man skal ikke lade sig narre af det beskedne og forældede udseende. Juniper Green Organic Gin er en solid og smagfuld gin, der tilmed er lavet på 100 procent økologiske ingredienser.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Kimerud Distilled Gin

Kimerud Distilled Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Tør og blomstret norsk gin
Ginfeberen er så småt ved at indtage de norske fjelde. Senest har brænderiet Kimerud lanceret en gin, der ved brug af lokale, norske botanicals som rosenrod og valnød tager skridtet fuldt ud med en håndlavet spiritus med et særligt norsk præg.

Læs hele anmeldelsen her.


Kongsgaard Dark Gin

Kongsgaard Dark Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: mørk og sødmefuld fadlagret gin
Efter hele 18 måneder i et cognacfad er Kongsgaard Dark Gin nu klar til at se dagens lys. Resultatet er en intensiv, cremet og mørk fadlagret gin med stort fadpræg, sødmefuld vanilje og en enorm kompleksitet – og i centrum af det hele finder man de danske Guldborg-æbler, vi længe har beundret den oprindelige Kongsgaard Raw Gin for.

Læs hele anmeldelsen her.


Kongsgaard Raw Gin

Kongsgaard Raw Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Dansk/fransk æblegin
Selvom den er produceret i Cognac i Frankrig, er Kongsgaard Raw Gin en ærkedansk gin i alt fra kvalitet og design til kulturelle referencer og brugen af danske æblesorter.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Langley’s No 8 Gin

Langley's No. 8 GinGinstil: Urtet og krydret gin
Hemmelige ingredienser, sort, hvid og grå nuancer, sort læder på flaskehalsen og bedst serveret i en Martini. Langley’s No. 8 Gin sætter alle sejl for at få fat i Euroman-segmentet.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Martin Miller’s Gin

Martin Miller's GinGinstil: Blød og rund engelsk gin
Destilleret i England og blandet med de reneste og blødeste kildevand på jorden i Island. Globetrotteren Martin Miller’s Gin er kompromisløs i alle henseender og et skoleeksempel på, at vand har kolossal betydning for ginnens smag.
Læs hele anmeldelsen her.


Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin

Monkey 47. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Krydret og kompleks sydtysk gin
Med en eventyrlig baggrundshistorie og et uhørt antal ingredienser skriver den tyske Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin sig ind i historien som den mest vanvittige og fantastiske gin til dato, der i den grad sætter smagløgene på overarbejde.
Læs hele anmeldelsen her.


Monkey 47 Distiller’s Cut 2014

Monkey 47 Distiller’s Cut 2014. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Eksklusiv vintage gin
Et af ginårets absolutte højdepunkter er frigivelsen af årets Monkey 47 Distiller’s Cut – en vintage gin i særklasse, hvor destillatøren får frie tøjler til at lege videre med den ellers så fremragende Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin.
Læs hele anmeldelsen her.


Monkey 47 Distiller’s Cut 2015

Monkey 47 Distiller's Cut 2015. Photo by Michael SperlingGinstil: Eksklusiv vintage gin
Black Forrest Distillers har frigivet deres årlige vintage gin, Monkey 47 Distiller’s Cut 2015, hvor destillatøren har fået frie hænder til at lege videre med den ellers så fremragende Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin. Læs hele anmeldelsen her.

 


 Monkey 47 Distiller’s Cut 2016

Monkey 47 Distiller's Cut 2016. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Kompleks vintage gin fra Monkey 47
Selvom Monkey 47 Distiller’s Cut stadig er et spændende bekendskab i 2016-udgaven, er det efterhånden tydeligt, at vintageginnens eksklusivitet og høje pris handler mere om Monkey-hype end egentlig særegne.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Mosgaard Dry Gin

Mosgaard Dry Gin. Photo by Michael Sperling, En Verden af Gin.Ginstil: Økologisk dansk håndværksgin
Hver gang en ny dansk gin frigives, bør rigets kanoner salutere. Så stort er det, når den danske ginkategori udvides med nye vidundere. Seneste skud på enebærstammen er Mosgaard Dry Gin fra fynske Mosgaard Whisky.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Mosgaard Filippa Gin

Mosgaard Filippa Gin. Photo byMichael Sperling.Ginstil: Sødmefuld og frugtig æblegin
Med Mosgaard Filippa Gin følger det fynske destilleri op på den succesfulde Red Love Gin fra 2017. Mosgaard Filippa Gin er en frisk og sødmefuld æblegin infuseret med Filippaæbler, der parret med den rigtige tonic, kan give superlækre Gin & Tonics til de lune sommeraftener. Læs hele anmeldelsen her.


Mosgaard Red Love Gin

Mosgaard Red Love Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Sød og blomstret æblegin
Den æblefriske Mosgaard Red Love Gin er et befriende eksempel på en moderne gin, hvor produktets særegne ikke overskygger ginnens definerende enebærpræg. Gin er ikke bare gin, og Mosgaard Red Love Gin er et eksemplarisk eksempel på netop dette. Læs hele anmeldelsen her.


NB Gin

NB Gin. Photo by Michael Sperling, En Verden af Gin.Ginstil: Gedigen London Dry Gin
Skotland er på få år forvandlet fra et whiskyland til et spændende ginparadis med et utal af lokale egnsginner, men i den lille kystby North Berwick er man gået i den modsatte retning med den gedigne, håndlavede, men ganske traditionelle NB Gin.
Læs hele anmeldelsen her.


Njord Gin

Njord Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Krydret dansk gin
Med de nordiske guder i ryggen og danske ingredienser i flasken, er Njord Gin det seneste eksempel på, at der i den grad bliver produceret fremragende gin af allerhøjeste kvalitet i Danmark.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Njord Gin Barrel Aged #4

Njord Gin Barrel Aged. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Fadlagret gin med markant whiskypræg
De legesyge og evigt eksperimenterende folk bag Njord Gin har fået fingrene i en tønde fra Stauning Whisky og skabt himmelsk fadlagret gin, der trods et markant whiskypræg stadig formår at være en gin.
Læs hele anmeldelsen her.

 


No. 0 Gin

No. 0 Gin. Photo: Michael Sperling.Ginstil: Kraftigt blomstret spansk gin
No such thing as too much of a good thing. Der er kommet mange vanvittige gin-ting ud af Spanien de seneste år, men No. 0 Gin tager pokalen med sin parfumerede lavendel. Af en eller anden grund er jeg dog helt vild med den.
Læs hele anmeldelsen her.


Nordisk Gin

Nordisk Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Krydret og kompleks nordjydsk gin
Eksplosiv og parfumeret rosenblomst, lækker æblesødme og diskret, krydret enebær. Nordisk Gin er gin fortolket gennem en brændevinsmagers briller – en nordjysk brændevinsmagers briller. Med alt hvad det måtte indebære.
Læs hele anmeldelsen her.


Old English Gin

Old English GinGinstil: Sød og historisk forankret gin
Baseret på en opskrift fra 1783, lavet i den ældste destillator i England, tappet i en champagneflaske og lukket med korkprop og voks. Old English Gin er som, gin blev lavet i gamle dag. Og så er den næsten dansk.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Opihr Oriental Spiced Gin

Opihr Oriental Spiced Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Kraftig krydret engelsk gin
I forsøget på at skille sig ud fra mængden har producenten bag Opihr Oriental Spiced Gin skabt et produkt med et gennemført orientalsk og mellemøstligt udtryk, der dog synes langt fra det, man normalt forstår ved en gin.
Læs hele anmeldelsen her.


Oslo Gin

Oslo Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Moderne og floral norsk gin
Norge må siges at være den nordiske ginscenes late bloomer, men det får ikke Det Norske Brenneri og deres master blender Jon Bertelsen til at holde sig tilbage. Med Oslo Gin har de skabt en uhyre kompleks gin inspireret af den norske hovedstad og landets friske råvare. Læs hele anmeldelsen her.


Oxley London Dry Gin

Oxley GinGinstil: blød kolddestilleret gin
I 2009 var gin-elskere over hele verden vidner til en sand revolution inden for gin, da det Bacardi-ejede Oxley Spirit lancerede deres nye eksklusive kolddestillerede Oxley Gin. Den er hightech, innovativ, eksklusiv og utrolig velsmagende.
Læs hele anmeldelsen her.


Peter in Florence Gin

Peter in Florence Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Blomstret gin fra Toscana
Den lokaltproducerede håndværksgin med masser af egnspræg og personlighed er endelig kommet til Italien, hvor de frodige, toscanske bjerge og Firenzes lange historie har givet inspiration til den flotte og florale Peter in Florence Gin.
Læs hele anmeldelsen her.


Roby Marton Gin

Roby Marton Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Italiensk cold compound gin
Italienerne kan andet end at lave grappa. Den italienske Roby Marton Gin er noget så sjældent som en god cold compound gin, hvor ginnens botanicals er infuseret og ikke destilleret i neutral alkohol. Det giver selvsagt en noget usædvanlig gin.
Læs hele anmeldelsen her.


Sacred Gins Traditional Blending Kit

Sacred Open Sauce Botanical CollectionGinstil: Samling af enkeltdestillator fra Sacred Gin
Slip dit indre legebarn løs og komponér din egen gin med enkeltdestillater fra Sacred Gins Traditional Blending Kit. Men det kræver øvelse, hvis man ønsker at sidde tilbage med noget der bare minder om gin.
Læs hele anmeldelsen her.


Siegfried Rheinland Dry Gin

Siegfried - Rheinland Dry Gin . Photo by Michael Sperling, En Verden af Gin.Vurdering: 4/5
Der sker meget på ginområdet i Tyskland i disse år. Seneste skud på stammen hedder Siegfried Rheinland Dry Gin, der bag den tætte tåge af storytelling faktisk gemmer på fremragende smagsoplevelser.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Sipsmith London Dry Gin

Sipsmith London Dry GinGinstil: Moderne tag på en traditionel London Dry Gin
Fra en lille garage i London-bydelen Hammersmith producerer Sipsmith Independent Spirits den utrolig bløde og behagelige Sipsmith London Dry Gin. Da Sipsmith fik sin tilladelse til destillation i 2009, var det den første kobbergryde-baserede destilleri i London i næsten 200 år.
Læs hele anmeldelsen her.


Sipsmith Sloe Gin

Sipsmith Sloe Gin. Foto: Michael SperlingGinstil: Sød og blød slåenbærgin
Ved at kombinere en fremragende gin med slåenbær og sirup har det Londonbaserede destilleri Sipsmith med denne enkle opskrift skabt noget ganske særligt. Sipsmith Sloe Gin er som flydende slik – for voksne.
Læs hele anmeldelsen her.

 


Tanqueray Flor de Sevilla Gin

Tanqueray Flor de Sevilla Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Appelsinrig frugtgin
God gin behøver ikke koste en formue. Og selvom Tanqueray Flor de Sevilla ikke ligefrem er hverken revolutionerende eller dagsordensættende som gin, så er den i den grad leveringsdygtig gode drinks og cocktails.

Læs hele anmeldelsen her.


Tanqueray No. Ten

Tanqueray No. Ten Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Blød citruspræget gin
Tanquerays premium gin fra år 2000, Tanqueray No. Ten, har længe været hyldet som den ideelle gin til martini. Her fjorten år efter lanceringen får den ikoniske mørkegrønne flaske et opdateret udseende. Heldigvis er indholdet det samme.
Læs hele anmeldelsen her.


Tarquin’s Gin

Tarquin's Gin. Foto: Michael SperlingGinstil: Let og delikat gin fra Cornwall
Som om det ikke var nok med de ufattelig smukke omgivelser i Englands sydvestligste område Cornwall. Nu er de sørme også begyndt at lave mindst lige så smuk gin. Tarquin’s Gin er gedigen håndværk helt ned i de mindste detaljer.
Læs hele anmeldelsen her.


The Melbourne Gin Company Dry Gin

Melbourne Gin Company. Photo by Michael SperlingGinstil: Indbegrebet af en australsk gin
Med en alkoholbase fra vindruer og anvendelse af både traditionelle ginbotanicals og eksotiske, australske ingredienser som honey myrtle, macadamianødder og sandalwood er The Melbourne Gin Company indbegrebet af den australske ginstil.
Læs hele anmeldelsen her.


The Melbourne Gin Company Single Shot Gin

The Melbourne Gin Company Single Shot Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Fuld power på enebærrene
Med frigivelsen af The Melbourne Gin Company Single Shot Gin i 2018 har den australske ginpioner Andrew Marks gjort det umulige og overgået sin oprindelige gin fra 2011.

Læs hele anmeldelsen her.


Whitley Neill Gin

Whitley Neill Gin. Photo by Michael Sperling.Ginstil: Engelsk gin inspireret af Afrika
Da Whitley Neill Gin blev lanceret tilbage i 2005, var det den første kommercielle gin, der udforskede det afrikanske kontinent for unikke smagsnoter. I dag er konkurrencen anderledes hård, og derfor skruer Whitley Neill nu op for charmen.
Læs hele anmeldelsen her.


 

%d bloggers like this: