Ginsmagning – Flamske Duin Gin

Få et førstehåndsindtryk af den moderne belgiske gin, når skaberen af den flamske Duin Gin, Frederik Van Duuren, er gæsteoplægger ved Copenhagen Gin Clubs martssmagning den 16. marts.

Duin Gin. Photo by Duin Gin.

Belgien har længe været et af de mest ginkonsumerende lande i Europa, men det er først inden for de seneste par år, at belgierne for alvor selv er begyndt at bidrage til den igangværende ginbølge.

Torsdag den 16. marts har Copenhagen Gin Club (En Verden af Gins forlængede arm på Facebook) inviteret skaberen af den flamske ginserie Duin Gin, Frederik Van Duuren, til København for at fortælle lidt om den belgiske og flamske gintradition, og ikke mindst sine egne ginner.

I løbet af aftenen skal vi smage på alle tre ginner i hans Duin Gin-serie, der inkluderer både den klassiske Duin Gin, den krydrede Ginius og ingefærginnen Ginger. Og så skal vi selvfølgelig smage dem alle i Gin & Tonic også!

Smagningen foregår traditionen tro, torsdag den 16. marts 2017 kl. 19.00, i restaurant Bøfs kælderlokaler i Dronningens Tværgade 22.
Deltagelse koster 170 kroner per person (plus billetto-gebyr). Tilmeld dig her.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: