World Gin Tour

World Gin Tour. Foto: The Bird and The Churchkey.

Tilmeldingen er lukket, arrangementet afholdt. Tak for en god eftermiddag til alle deltagere.

Glem alt om brede sandstrande, azurblåt vand og nyfalden sne. Lørdag den 15. marts 2014 inviterer The Bird & The Churchkey på den ultimative rundrejse – en World Gin Tour! Her kan du komme med på en rejse rundt i ginnens verden, og være vidne til en sand perlerække af gin og Perfect Serve G&Ts, der alle er værdige kandidater til UNESCO’s liste over verdens kulturarv.

På rundrejsen besøger vi Spanien, hvor den catalanske kulinariske overlegenhed har fundet vej til ginnen. Vi skal til Frankrig, hvor landets vinøse baggrund har infiltreret gin-produktionen. Vi tager til de skotske dale, hvor ingredienserne vokser vildt i naturen, og til de store svenske skove, hvor den friske luft og det rene vand har givet inspiration til helt nye typer gin. Vi slutter vores rejse i England, hvor nøglen til god gin skal findes i Londons gader.

Under hele turen vil En Verden af Gin guide deltagerne ud i alle hjørner af ginnens hemmeligheder, fra myte til fakta, fra aroma til smag.

Arrangementet foregår på The Bird & The Churchkey, lørdag den 15. marts 2014 kl. 14, og koster 349 kroner. Billetter kan købes på: http://billetto.dk/world-gin-tour.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: