Ginnens cykelbude

Foto: The Travelling Gin Co.
Edward Godden og Joseph Lewis udgør tilsammen The Travelling Gin Co.

Når vejret tillader det, cykler Edward Godden og Joseph Lewis ud på deres ombyggede short john-cykel for at servere Gin and Tonics til folket. Sammen har de to venner, Edward og Joseph, etableret firmaet The Travelling Gin Company, hvor de i sommerhalvåret pakker den mobile bar med citroner, lime, lokale gins og mixers og cykler ud for at sælge gin på gadehjørner i London og til diverse arrangementer.

Ideen til det særprægede koncept fik de under en cykeltur fra London til Amsterdam i 2011, hvor de serverede Gin and Tonics for hinanden, efter en lang dag på cyklerne.
Siden da har tingene taget fart med adskillige bookings til markeder, fester, konferencer og butiksåbninger i England, Tyskland  og Holland. Og indtil videre serverer de kun gin, men selv er de ikke afvisende overfor servering af andre former for alkohol: “Perhaps we’ll have different bicycles assigned to different mixers, but we just wanted to concentrate on making the best possible G & T and branching out into other gin-based mixers.” fortæller Edward til GOOD.is.

Selvom The Traveling Gin Company holder vinterpause, lover de at være tilbage i foråret med en masse nye tiltag. De er dog til at komme i kontakt med, hvis man skulle ønske at booke dem: Thetravellingginco.tumblr.com/

One Comment on “Ginnens cykelbude

  1. Pingback: Colonial Tonic | En Verden af Gin

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: