En anderledes byvandring

22 gæve gin walkers var med, da En Verden af Gin tog på en anderledes byvandring gennem Indre By i København – Copenhagen Gin Walk. Det blev en aften i selskab med nogle af Danmarks bedste bartendere på nogle af Danmarks bedste cocktailbarer.

Stemningen var munter, da de 22 deltagere troppede op på The Bird & The Churchkey, hvor arrangementet startede. De næste fire timer skulle de besøge fem barer og smage fem cocktails lavet på fem forskellige gin. Og general manager på The Bird & The Churchkey, Christian Tønnesen, lagde hårdt ud med at byde på den grønlandske Isfjord Gin neat, efterfulgt af en perfect served G&T med Isfjord Gin, Fever-Tree Tonic og appelsinskal.

Resten af aftenen bød på en Crocus Martini serveret af barchef og bartender på Ruby Cocktail Bar, Nick Kobbernagel Hovind, en Anis Sweet’n’Sour serveret af general manager og bartender på FUGU, Jonas Gram, en Tesla serveret af medejer og bartender på Strøm Bar, Mikael Nilsson, og endelig en Says You serveret af bartenderne Geoffrey Canilao og Leszek Stachura på The Union.

Som billederne nedenfor tydeligt viser, var det en forrygende aften i selskab med gode mennesker og vidunderlige cocktails.

Tak til alle deltagere, barer og bartendere for en fremragende aften.

One Comment on “En anderledes byvandring

  1. Pingback: Copenhagen Gin Walk | En Verden af Gin

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: