Vind bog om dansk gin

KONKURRENCE. Sommeren nærmer sig og gintørsten stiger. Nu har du mulighed for både at sikre sommerferielæsningen og samtidig få inspiration til dine sommerdrinks med Christian Wendelboes bog ‘Danske gin og ginmagere’.

Ginbogen 'Danske gin og ginmagere' af Christian Wendelboe. Photo by Michael Sperling.

Med mindst 77 forskellige danske ginner på markedet i skrivende stund har den danske ginscene aldrig været større. I sin bog ‘Danske gin og ginmagere’ udforsker Christian Wendelboe det blomstrende danske ginmarkeds mange aktører. Masser af gin, masser af drinks og masser af gode råd om gin og gin og tonics fra den erfarne bartender.
Så er du lidt af en ginnørd eller bare ramt af en utrættelig gintørst og enorm nysgerrighed på ginnens nye verden, er ‘Danske gin og ginmagere’ et must for dig. Og heldigvis kan du vinde den kvit og frit ved at deltage i En Verden af Gins konkurrence ved at svare rigtig på nedenstående spørgsmål inden den 31. maj 2018 kl. 12.00.

Svar rigtig på følgende spørgsmål:

Hvilket dansk destilleri producerer Marstal Gin No. 31?

Svarmuligheder: A: Njord Gin Distillery, B: Nordisk Brænderi, C: Braunstein

Konkurrencen er slut. Vinderen får direkte besked.  

Konkurrencen lukker torsdag den 31. maj 2018 kl. 12.00. Vinderen får direkte besked via email.

 

%d bloggers like this: