Njord Gin går Michelin-amok

En Verden af Gin afslutter maj måneds fokus på dansk gin med en master class i Aarhus, når Njord Gin forener Michelin-mad og verdensklasse cocktails i et eksklusivt arrangement den 2. juni.

Njord Gin Distillery. Photo by Michael Sperling

Under overskriften “Fra Nyborg til New York – den moderne ginbølges lokale perler” afholder En Verden af Gin en master class om den igangværende – og verdensomspændende – trend med at give gin et lokalt præg fra det område, hvor den bliver lavet. Det kan være ved brug af særlig, lokale ingredienser eller en speciel slags vand fra lokalområdet. Alt sammen for at skabe unikke ginner, der skiller sig væsentlig ud fra mængden, lavet med stolthed for hjemegnen og det gode håndværk for øje.

Njord Gin forener Michelin-mad og verdensklasse cocktails i et eksklusivt arrangement

I løbet af denne master class smager vi på forskellige egnsginner fra Njord Gin, der er parret med små retter udtænkt til lejligheden af Michelin-kokke fra Gastromé.

Master classen er en del af det storstilede gastronomiske projekt, Gin & Jazz, hvor Njord Gin er gået sammen med den aarhusianske restaurant Gastromé om en eksklusiv aften i destilleriets smukke lokaler fyldt med Michelin-retter fra restaurant Gastromé, udsøgte gin-cocktails fra Njord Gin, master class ved En Verden af Gin og live jazz – alt sammen i Njord Gins destilleri i Aarhus.

Du kan læse meget mere om det eksklusive Michelin-arrangement og tilmelde dig her: https://www.primaevent.dk/ginandjazz/ 

 

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: