Next Level Cocktailnørderi

Erwan Le Bonniec fra Kester Thomas mixer Martinez cocktails. Photo by Michael Sperling.

Et samarbejde mellem cocktailbaren Kester Thomas og En Verden af Gin har de seneste par måneder budt på cocktailnørderi udover det sædvanlige.

Erwan Le Bonniec fra Kester Thomas mixer Martinez cocktails. Photo by Michael Sperling.
Erwan Le Bonniec fra Kester Thomas mixer Martinez cocktails. Photo by Michael Sperling.

Efteråret har budt på et meget nørdet, men yderst velsmagende, samarbejde mellem cocktailbaren Kester Thomas i København og En Verden af Gin. Fokus har været på de klassiske gincocktails, hvor bartender og medejer af Kester Thomas, Erwan Le Bonniec, fik til opgave at servere én klassisk version og to twists af en udvalgt cocktail. Og vigtigst af alt; at øse ud af sin store viden om bartenderhåndværket, så vi alle kan blive klogere på den ædle kunst at mikse lækre cocktails. I første sæson tog vi fat i Negroni, French 75 og Martinez.

Konceptet er i virkeligheden et spin off fra En Verden af Gins meget populære Copenhagen Gin Walks, hvor der mere overordnet fokuseres på de københavnske cocktailbarers særegne.
I cocktailsamarbejdet med Kester Thomas zoomede vi endnu mere ind og fokuserede på den enkelte cocktail og bartenders særegne. Og det har resulteret i vilde twists på klassiske cocktails fra Erwans hånd. Her er lidt highlights fra sænsonafslutningen den 13. december, hvor vi nørdede Martinez, bl.a. med et twist hvor vermouth blev skiftet ud med portvin. Genialt!

Tak for store smagsoplevelser, Erwan. Og jeg glæder mig til mere cocktailnørderi i 2019, når vi vender tilbage med sæson 2.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: