Gin School en mandag aften

Mandag aften er gin aften. Sådan er det i hvert fald i den londonske bydel Chiswick, hvor den lille restaurant og bar Charlotte’s Bistro igen i februar byder alle interesserede velkommen indenfor til en omgang gin-skole, alle mandage klokken 18.30.

Charlotte’s Bistro har siden november 2012 afholdt såkaldt Gin School i restaurantens bar. Konceptet er meget enkelt: hver mandag kommer en gin-producent på besøg til at fortælle om deres egen gin. Det er gratis at deltage, og så får man oven i købet (som man siger) lov til at smage aftenens gin ganske gratis.
Mange kombinerer aftenens gin-skole med en middag i bistroens restaurant, der i både 2011 og 2012 blev tildelt Michelins Bib Gourmand.

I de tre måneder gin-skolen har eksisteret  har producenter som Bathtub Gin, Caorunn Gin, Portobello Road Gin og Martin Miller Gin.

I februar kan man møde følgende producenter:

Så hvis du i fremtiden skulle befinde rådvild i Londons gader en mandag aften, er der kun et at gøre: tag undergrunden til Chiswick og nyd en gin og tonic på husets regning.
Desuden kan jeg anbefale at følge gin-skolen på Twitter, @GinSchool, hvor relaterede arrangementer og fremtidige gin-aftener bliver annonceret.

One Comment on “Gin School en mandag aften

  1. Pingback: London – Home of Gin | En Verden af Gin

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: