This Week in Gin – uge 6

Beefeater åbner for rundvisninger

Hvis Beefeater er din foretrukne gin i en gin og tonic, vil du muligvis elske at tage et smut forbi London-bydelen Kennington, når Beefeater senere på året åbner dørene til det spritnye besøgscenter, kaldet Beefeater London – The Home of Gin, for rundvisninger i det legendariske destilleri.
Besøgscentret bygges som en sidebygning til det eksisterende destilleri i Montford Place, hvor Beefeaters gin har været produceret siden 1958. Besøgende vil få et indblik i destillationsprocessen af den berømte gin Beefeater Gin og Beefeater 24, såvel som ginnens historie gennem rundvisninger og interaktive udstillinger, hvor der blandt meget andet bliver mulighed for at smage og dufte til de ingredienser, der indgår i destillationen.

One Comment on “This Week in Gin – uge 6

  1. Pingback: London – Home of Gin | En Verden af Gin

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: