This Week in Gin – uge 12

Tanqueray åbner pop-up Gin Palace i London

TanquerayI anledning af Tanquerays grundlægger, Charles Tanqueray, 203-års fødselsdag åbner Tanqueray en pop-up bar i den gamle Gin Palace-stil i det centrale London.
Tanquerays Gin Palace bliver en moderne version af de traditionelle victorianske gin-barer, der var velbesøgte beværtninger i 1800-tallets London. Her vil man kunne bestille en lang række traditionelle og innovative gin-baserede cocktails, mixet af nogle af Londons bedste bartendere.
Baren er kun åben tre aftener, 26.-28. marts 2013, i Floral Street i Covent Garden.

Kilde: The Spirits Business

Fever-Tree får kapitalindsprøjtning

Fever-Tree Premium Indian Tonic Water
Fever-Tree Premium Indian Tonic Water.

De to entreprenør, Charles Rolls and Tim Warrillow, der brugte 18 måneder på at rejse kloden rundt efter ingredienser til den perfekte tonicvand, Fever-Tree Tonic Water, har nu solgt 25 procent af virksomheden. Det er en privat kapitalfond under Lloyds Banking Group, der køber de 25 procent af Fever-Tree for et større millionbeløb.
Fever-Tree bliver i dag solgt til 35 lande i Verden og den nye kapitalindsprøjtning skal bruges til at udvide Fever-Tree rækkevidde på det globale marked: “What is exciting about this business is the international potential. It’s a geographer’s paradise. Wherever premium spirits are served, we have a market. That’s the task for the next years.”, siger Charles Rolls til The Telegraph.
Siden grundlæggelsen af Fever-Tree i 2005 er produktlinjen gået fra den oprindelige Fever-Tree Tonic Water til en mixer-serie på syv produkter og en Ginger Beer.

Kilde: The Telegraph

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: