This Week in Gin – uge 22

Gin/sake hybrid vinder Diageos ‘Show Your Spirit’

Foto: The Spirits Business
Jinzu og Dee Davies. Foto: The Spirits Business

Den britiske gin/sake hybrid, Jinzu, udviklet af Dee Davies fra Hyde & Co in Bristol, UK, vinder Diageos stort anlagte spiritus konkurrence ‘Show Your Spirit’.
Sammen med tre andre finalister tilbragte Davies en uge hos Diageos innovationcenter i et forsøg på at realisere og udvikle hendes idé til en gin/sake spiritus. Jinzu beskrives som en smag af gin med en cremethed kendt fra sake.

De tre andre produkter som Dee Davies vandt over var en vanille og brombær-infused engelsk whisky, en krydret genever samt et tebladsdestillat.

Udover at blive en del af Diageos Reserve Brand portfolio, der tæller mærker som Johnnie Walker and Cîroc vodka, modtager Dee Davies fem procent af Diageos indtjening på Jinzu i de første fem år.
Jinzu bliver officielt afsløret den 4. juli 2013 til finalen af Diageo World Class Global på et krydstogsskib i Middelhavet.

Kilde: The Spirits Business

Beefeater24 Redesign

Beefeater 24 skal redesignes

Beefeater Gin har inviteret britiske designere til at deltage i en konkurrence om at tegne Beefeater 24’s nye motiv over temaet ‘Distinguished British Country Chic’. Tre finalister vil blive udvalgt til at præsentere deres design over for et dommerpanel. Vinderen modtager et stipendium på £1000 og muligheden for at designe en limited edition indpakning af Beefeater 24 til salg i 2014.
I forbindelse med udskrivelsen af konkurrencen har Beefeater frigivet 500 flasker af Beefeater 24 i en gaveæske designet af blækillustrator Johanna Basford. Det håndtegnede design er et kompliceret påfuglmotiv inspireret af de tolv ingredienser, der indgår i destillationen af Beefeater 24.

Designkonkurrencen er åben for britiske borgere frem til 7. juli 2013. Find mere information og inspiration på www.beefeater24inspires.co.uk

Kilde: Chivas Brothers

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: