This Week in Gin – uge 29

Gordon’s Gin stadig størst

Gordon's Gin. Foto: DiageoMed et salg på 3,9 millioner kasser i 2012 indtager Gordon’s Gin endnu engang førstepladsen over de bedst sælgende ginmærker i verden. Det er dog langt fra tilfredsstillende for Gordon’s Gin, der har oplevede en tilbagegang på hele 9 procent i forhold til 2011.
Anderledes er det gået for Bombay Sapphire, der med en fremgang på 13 procent fra 2,3 til 2,6 millioner kasser overhaler Beefeater, og kan derfor nu kalde sig den næstbedst sælgende gin i verden. På tredje- og fjerdepladsen finder man henholdsvis Beefeater med 2,5 millioner kasser og Tanqueray med 2,1 millioner kasser.

Denne opgørelse viser kun de fire bedst sælgende gin-mærker og giver derfor ikke et overblik over den samlede gin-kategori, men andre opgørelser viser, at den samlede gin-kategori gik en anelse tilbage i 2012 i forhold til 2011.

Kilde: The Spirits Business

Playboy på vej med egen gin

Playboy logoDen amerikanske spiritusproducent VuQo har indgået en aftale med Playboy om produktion og global distribution af Playboy Vodka og Playboy Tequila her i 2013, og en Playboy Gin på et tidspunkt i 2014. VuQo har indtil nu haft en aftale med Playboy om produktion og distribution af Playboy Vodka i Asian, og det er altså den aftale, der nu er blevet udvidet.

VuQo har endnu ikke frigivet yderligere detaljer om ingredienser og produktionsmetode for deres Playboy Gin.

Kilde: The Drinks Business

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: