This Week in Gin – uge 36

Årets eneste rigtige julekalender

Ginvent Calender 2012. Photo by The Gin BlogHvis man ønsker at bevare en lille buzz gennem det meste af december, er her den helt rigtige løsning. Torsdag offentliggjorde Master of Malt årets gin-julekalender 2013 – The Ginvent Calendar. Som noget nyt i år tilbyder Master of Malt også en premium-udgave, The Premium Ginvent Calendar.
Bag hver af de 24 låger finder man hver dag en 3 cl. beholder med forskellige gin fra hele verden. Man vil kunne finde almindelig og velkendte såvel som nye, sjældne og ”artisanal” gin. Det er den eneste rigtige måde at komme i julestemning.

Det er andet år i træk, at Master of Malt og det engelske website The Gin Blog, samarbejder om gin-julekalenderen. I 2012 bestod Ginvent udover en julekalender (billedet ovenfor) også af en lang række konkurrencer via Twitter og Facebook, hvor man hver dag kunne vinde en hel flaske af den gin, der gemte sig bag dagens låge. Du kan læse mere om sidste års Ginvent her.

Nogle gange bliver man grimmere med alderen

Det franske destilleri Cognac Ferrand, lancerede i denne weekend et nyt design af deres to gin, Citadelle Gin og Citadelle Réserve Gin. I Danmark blev det nye design for første gang luftet hos Juuls Vin & Spiritus under weekendens Markedsdag på Værnedamsvej.

New design for Citadelle Gin

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: