Vind Bombay Sapphires Laverstoke Mill Limited Edition

Bombay Sapphire markerer åbningen af det nye destilleri i Laverstoke Mill med lanceringen af den eksklusive Bombay Sapphire Laverstoke Mill Limited Edition Bottle – og nu kan den blive din.

Konkurrencen er slut, og vinderne har fået direkte besked. Tak til alle deltagere.

Bombay Sapphire Laverstoke Mill Limited EditionEfter over 250 års produktion i Warrington rykker Bombay Sapphire til et sprit nyt destilleri i det historiske Laverstoke Mill i Hampshire. Selvom brandet Bombay først så dagens lys i 1959, er ginnen baseret på den oprindelige Warrington Gin-opskrift fra 1761, og er i alle årene blevet produceret af Warrington Distillery. Men det er snart slut. Om et par måneder åbner Bombay Sapphire Distillery i Sydengland, og brandet skal for første gang stå på egne ben. For enden af bordet sidder den nyudnævnte Master Distiller, Nik Fordham, der kommer fra en stilling som Distillery Manager hos Beefeater Gin i Kennington, London.

For at markere åbningen af det nye destilleri har Bombay Sapphire frigivet et meget begrænset antal Bombay Sapphire-karafler med en helt særlig version af Bombay Sapphire Gin på hele 49% vol. Karaflen er designet af den britiske tegner og designer Si Scott, og hylder ginnens lange historie, særegne og fremtid med det nye destilleri.

En Verden af Gin har fået æren af at udlodde hele to flasker i en konkurrence. Der bliver med andre ord to vindere, der hver modtager en flaske Bombay Sapphire Laverstoke Mill Limited Edition, der normalt koster mellem 160-190 euros pr. stk.

Det eneste du skal gøre, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål inden mandag den 17. marts 2014 kl. 20.00. Der bliver trukket lod mellem alle rigtige besvarelser, og vinderne får efterfølgende direkte besked. Alle deltagere skal være bosiddende i Danmark, og være fyldt 18 år.

Spørgsmål:
Hvor mange botanicals (ingredienser) indgår i Bombay Sapphire Gin?

Konkurrencen er slut, og vinderne har fået direkte besked. Tak til alle deltagere.

2 Comments on “Vind Bombay Sapphires Laverstoke Mill Limited Edition

%d bloggers like this: