Gin & Tapas på Tapasbaren

Torsdag den 5. juni går Tapasbaren og En Verden af Gin all in på spansk ginkultur. Oplev festlige gintonicas kombineret med Tapasbarens lækre tapasretter i en smagning udover det sædvanlige.

Der er nu lukket for tilmeldinger til smagningen.

tapas-gt-550/50 gin og tonicvand, store isterninger, servering i bourgogneglas, og masser af garniture. Jeg har skrevet det før: den spanske ginkultur er festligt, flamboyant og yderst velsmagende. Og nu har du mulighed for at opleve det på egen krop, når En Verden af Gin og Tapasbaren afholder en smagning med spansk gin og tapas.

Til arrangementet går vi all in på den spansk ginkultur med servering af gintonica sammen med lækre tapasretter. I løbet af smagningen serveres tre forskellige gintonica lavet på tre forskellige spanske gins og tonicvand. Dertil serveres en række tapasretter, der passer særligt godt til gin.

Arrangementet afholdelse torsdag den 5. juni 2014 kl. 19.00 til 20.30 hos Tapasbaren i København, adresse: Dronningens Tværgade 22, 1302 København K. Alle deltagere skal være fyldt 18 år ved arrangementets start.

Deltagelse koster 299 kroner (plus Billetto-gebyr), og tilmelding foregår via Billetto.dk/ginogtapas. Der er lukket for tilmeldinger.

tapasbaren-2

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: