Konkurrence: Vind billetter til ginsmagning

Tirsdag den 4. november 2014 afholder Juuls Vin & Spiritus og En Verden af Gin er stor ginsmagning på Hotel Josty i København. Og nu har du mulighed for at vinde to billetter til arrangementet. Konkurrencen er lukket. Vinderen har fået besked.

Ginsmagning-top

På aftenens program finder man 10 meget forskellige gins:

  • Zuidam Dutch Courage Dry Gin – Holland
  • Vor Gin – Island
  • Dorothy Parker American Gin – USA
  • Perry’s Tot Navy Strength Gin – USA
  • Chief Gowanus New Netherland Gin – USA
  • Jensen’s Dry Gin – UK
  • Jensen’s Old Tom Gin – UK
  • The West Wind Gins The Sabre – Australien
  • The West Wind Gins The Cutlas – Australien
  • Monkey 47 Distiller’s Cut 2014 – Tyskland

Udover undertegnede kommer danske Christian Jensen fra Bermondsey Distillery i London forbi og fortæller en masse om Jensen’s Gin. Smagningen afholdes tirsdag den 4. november 2014 på Hotel Josty, Pile Alle 14A, 2000 Frederiksberg. Vi stater kl. 19:00 og slutter omkring kl. 21:30.

For at vinde de to billetter skal du svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Deltagere i konkurrencen skal være fyldt 18 år, og vinderen af de to billetter får direkte besked. Sidste chance for at deltage i konkurrencen er fredag den 31. oktober 2014 kl. 22.00. Præmien har en værdi af 598 kroner inkl. moms (299 kr. pr. billet). Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle rigtige besvarelser.

Hvilket ”special ingredient” / “the specie rara” indgår i Monkey 47 Distiller’s Cut 2014? Konkurrencen er lukket. Vinderen har fået besked.

Du kan læse mere om arrangementet her.

%d bloggers like this: