Anmeldelse: Njord Gin

18 thoughts on “Anmeldelse: Njord Gin”

 1. Hei

  Jeg følger deres utmerkede artikler og siden jeg er bar og restaurantsjef for et sted som heter Royal Gourmetburger & Gin i Bergen, Norge, tenkte jeg at jeg skulle ta kontakt. Vi er per i dag den bar i Norge med størst og best utvalg av gin. Per i dag har vi 75 forskjellige (meny på nett ikke helt oppdatert) og vi satser på spansk-stil, copa balon Gin Tonics og gin cocktails ( foruten burgers og et anstendig utvalg av øl). Skulle dere befinne dere i Bergen, må dere ta turen innom:) Jeg er alltid klar for en ginprat!!! Og vi fører Njord gin;)

  Ha en strålende dag!

  Mvh

  Espen Næss Olsen
  Bar & Restaurantsjef, Sommeliér vin og øl.

  1. Det lyder fremragende, Espen. Hvis jeg bare havde vist det, for jeg var i Bergen for 14 dage siden. Men næste gang kommer jeg helt sikkert forbi til en drink og ginprat.

   Mvh. Michael

 2. Jeg er dry martini fan, og har været det i mange år. Har rejst meget de seneste 40 år, og har altid søgt steder, hvor dry martini lå højt på drinkslisten. Har afprøvet mange nye gins især i de senere år, hvor ginappetitten er vokset betydeligt, og fik i forbindelse med mit sølvbryllup foræret en flaske Njord gin af min kones bedste veninde. Den er desværre allerede konsumeret, men kort: fremragende efter min smag. Håber I fortsætter denne succes.Kan tilføje at nævnte gin bliver medbragt til Frankrig, hvor jeg bor. Stort tillykke!
  Store ginhilsner
  Jan

 3. Så på tvøst oj en udsendelse omkring opbygning af jeres bar på northside festival 2016 superflot og lækkert får lyst til at smage denne gudedrik. Vil rigtig gerne have oplyst – hvis muligt – hvilken skøn grøn farve i brugte til dekoration af jeres bar. På forhånd tak.

 4. Hej Michael,
  Jeg har købt en Njord slow soe, som jeg skal forsøge at lave en god gin cocktail med.
  Det er jo en lidt speciel gin med bær noter. Har du prøvet den, og kan du anbefale en god opskrift?

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.