Launch af Copenhagen Dry Gin

Copenhagen Dry Gin. Photo by Copenhagen Distillery.På lørdag sker det endelig. Københavns nye (og eneste) destilleri, Copenhagen Distillery, lancerer officielt deres Copenhagen Dry Gin. Det sker i samarbejde med Juuls Vin og Spiritus i forbindelse med det store forårsmarked på Værnedamsvej i København, lørdag den 2. maj kl. 10-16.

Hvis du var en af de heldige, der havde fået billet til Juuls’ store ginsmagning den 09. april på Hotel Josty, hvor En Verden af Gin var vært, har du allerede fået en lille forsmag på varen. Her fortalte Master Distiller ved Copenhagen Distillery, Henrik Brinks, indlevende om etableringen af destilleriet, og udviklingen af destilleriets gin og whisky-produkter. Det var en forpremiere – nu er det den officielle verdenspremiere.

Copenhagen Dry Gin er en Single Botanical Gin, der så vidt vides er den eneste gin i verden, der er lavet på en alkoholbase af honning (mjød), og altså kun tilsmagt med enebær – ingen andre botanicals. Ginnen er small batch af kun 200 flasker. Og så er den håndlavet, helt ned i mindste detalje.

Kom forbi forårsmarkedet på Værnedamsvej 15 og få en snak med Henrik – han er mægtig flink og vidende – og smag på hans nye Copenhagen Dry Gin.

2 Comments on “Launch af Copenhagen Dry Gin

  1. Som fast læser af dine anmeldelser, ser jeg meget frem til din anmeldelse af Copenhagen Dry Gin. Hvornår kan vi forvente den?

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: