Indisk Gin & Dine-aften på Verandah

Baren i Verandah. Photo by Verandah.

Der venter helt ekstraordinære smagsoplevelser, når Verandah og En Verden af Gin den 1. oktober igen inviterer til en eksklusiv Gin & Dine aften med foredrag, cocktails og masser af indisk mad.

En Verden af Gin og Verandahs dygtige kokke tager gæsterne med på en kulinarisk rejse ind i ginnens historie, og de mange smagsoplevelser og anvendelsesmuligheder, som det indiske køkken kan byde på.

De fleste har stiftet bekendtskab med gin i Gin & Tonic, som de udstationerede englændere i Indien flittigt drak som en læskende drink, men også for at forebygge den frygtede malariasygdom, der var et stort problem i mange af Englands kolonier. Men det er de færreste der ved, at den moderne gin er krydret med krydderierne fra datidens handelsruter til og fra Indien. Og netop derfor er det indiske køkken et formidabelt match med gincocktails.

Gin Master Class på restaurant Verandah. Photo by Michael Sperling.
Vi starter i baren med cocktails, snacks og foredrag.

Vi begynder i baren

Kom og få en unik oplevelse og bliv klogere på gin og indisk mad. Vi begynder aftenen med drinks og snacks i baren, mens Michael Sperling fortæller om den store indflydelse, som Indien og kolonitidens krydderiruter har haft på den moderne gin.
Herefter går vi til bords til en Chef’s Tasting Menu, hvor vi serverer en gin-baseret drink til den første ret.

Arrangementet foregår torsdag den 1. oktober 2015 i restaurant Verandah i The Standard, Havnegade 44, 1058 København K. Vi starter kl. 17.30 og regner med at takke af omkring kl. 21.30.

Prisen for deltagelse er 720 kroner (plus Billettogebyr) per person. Tilmelding og billetter foregår her: https://billetto.dk/da/gin-og-det-indiske-koekken

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: