GINSMAGNING – Londons Ginopstandelse

London. Photo by Michael Sperling.

London kan atter kalde sig verdens ginhovedstad.

Den britiske hovedstad har i århundreder været associeret med gin, men det er faktisk først for nyligt, at London berettiget kan kalde sig for Home of Gin.

Vendepunktet var i 2009, da destillerierne Sacred Spirits og Sipsmiths Distillery gjorde op med århundreders forbud mod mikrodestillering og som de første, kastede sig ud i et sandt gineventyr i den historiske by.

Aftenens ginsmagning er en rejse gennem Londons genopstandelse som verdens ginhovedstad. Ud over gin fra både Sipsmith og Sacred, skal vi smage på gin fra nogle af byens nytilkomne destillerier, samt nye tiltag der har bragt etablerede destillerier som Beefeater ind på den moderne ginscene. Seks ginner i alt – alle sammen lavet i London.

Til at modstå al den dejlige alkohol disker restaurantchefen op med en let anretning inspireret af Londons verdenskendte madscene – det perfekte match med aftenens seks ginner, og selvfølgelig også en vaskeægte britisk Gin & Tonic.

Smagningen foregår, torsdag den 9. november 2017 kl. 19.00, hos restaurant Bøf, Dronningens Tværgade 22. Tilmeld dig her: https://billetto.dk/en/e/ginsmagning-londons-ginopstandelse-tickets-219802

One Comment on “GINSMAGNING – Londons Ginopstandelse

  1. Hej Michael,
    Jeg er fan, ginentusiast og i London (nogle måneder, så må misse din smagning). Men apropos ovenstående, har du nogle tips? – det er mildt sagt overvældende!
    -Henrik

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: