Ginsmagning – Årets bedste ginner 2017

Det har på alle måder været et vildt ginår –  vær med når vi smager os igennem de bedste ginner fra 2017. 

Photo by Michael Sperling.

For fjerde år i træk inviterer En Verden af Gin til en ‘Året der gik i gin’-aften, hvor vi ser tilbage på det netop afsluttede ginår med lige dele nostalgi og vemod. For 2017 var et stort år for især den danske ginscene – både når det kommer til danskproducerede ginner og import af de mere eksotiske og grænsesøgende ginner.

Hvilke fem ginner der får æren af at blive udråbt til de mest interessante fra året 2017, løfter jeg først sløret for den 19. december, men du kan allerede nu sikre dig en af de eftertragtede pladser ved bordet, når vi skal smage på herlighederne. Med til smagningen medbringer jeg desuden en personlig favorit fra mine mange ginrejser i løbet af året.

Smagningen foregår, torsdag den 11. januar 2018 kl. 19.00, på restaurant Bøf, Dronningens Tværgade 22. Vi smager på alle seks eminente ginner, taler trends og tendenser fra ginåret 2017, og slutter selvfølgelig aftenen af med en Gin & Tonic – som altid!

Prisen er 275 kroner per billet (plus Billetto-gebyr). Tilmeld dig her: https://billetto.dk/en/e/ginsmagning-arets-bedste-ginner-fra-2017-tickets-237051.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s