Copenhagen Gin Walk returns

Efter 3,5 års fravær genopstod Copenhagen Gin Walk med en hyldest til de gode danske håndværksginner og den eminente københavnske cocktailscene.

cph-gin-walk-1
Aftenens hovedpersoner: Nordisk Gin, Radius Lab Batch no. 18, Il Mio Gin og ELG Gin no. 1. Photo by Michael Sperling. 

Alt imens København stille og roligt blev fyldt til bristepunktet med spændte tilskuere til den forestående royale karettur gennem København i forbindelse med fejringen af H.K.H. Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag mødtes 24 lige så spændte gin walkers til en længe ventet Copenhagen Gin Walk. Forude lå en eftermiddag med besøg hos fire af Københavns bedste cocktailbarer, hvor bartenderne skulle fortolke hver deres danske gin i en cocktail – alt sammen arrangeret af En Verden af Gin.

LÆS OGSÅ: Se listen over alle de danske ginproducenter og deres ginner

Arrangementet blev skudt i gang på ginbaren The Bird and The Churchkey på Gammel Strand med en ginsmagning med de fire danske ginner, som deltagerne skulle møde på turens rute: Nordisk Gin, Radius Lab Batch 18, Il Mio Gin, ELG Gin no. 1. Alt sammen ledsaget af en Gin & Tonic lavet med den blomstrede Nordisk Gin, Fever-Tree Indian Tonic, salvie og hindbær.

IMG_4406

Andet stop på turen var K-Bar på Højbro Plads, hvor Københavns ukronede cocktaildronning, Kirsten Holm, og bartender Helena Johansson fortolkede den delikate æblegin Radius Lab Batch no. 18 i et twist på deres ‘Ei Blot til Lyst’-cocktail med Radius Lab Batch 18, danskvand, citronsaft og timian, mynte, korianderblade.

Tredje stop på ruten var Brønnum på Kongens Nytorv, hvor bartenderne fortolkede den italienskinspirerede danske gin Il Mio Gin i cocktailen Charger med Il Mio Gin, Seeplip, økologisk gulerod- og æblejuice, safransirup, citronsaft og ginger beer.

Fjerde og sidste stop på denne ottende omgang af Copenhagen Gin Walk var den nyåbnede cocktailbar på Christianshavn, 1408, hvor alle cocktails laves med nordiske ingredienser – og allerhelst fra Bornholm – ligesom hos naboen, Michelin-restauranten Kadeau.
Barchef Michael Olsson havde valgt at fortolke den sprøde ELG Gin no. 1 i cocktailen 21st Century med ELG Gin no. 1, stikkelsbærjuice, agernlikør og gulerodsgarniture – serveret med et udvalg af 1408’s eminente barsnacks.

cph-gin-walk-12

4 danske håndværksginner, 4 verdensklasse københavnske cocktailbarer, 24 gin walkers, 1 royal fødselsdagsparade og 0 skybrud. Copenhagen Gin Walks hyldest til de danske håndværksginner gik over al forventning. Tak til The Bird and The Churchkey, K-Bar, Brønnum og 1408 og alle bartenderne for lege med. Og tak til de 24 modige gin walkers for at tage med på turen. Lad os gøre det igen!

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: