Barcelonas mange gin-oplevelser

11 thoughts on “Barcelonas mange gin-oplevelser”

 1. Hej!

  Har du selv besøgt disse barer og butikker?
  Har lige været forbi begge butikker – den i el raval var lukket (måske pga ferie)
  Men den anden havde 7 gin på hylden – hvoraf gordons, bombay, Hendricks, plymouth og 5th var de bedste….. Og en sølle tonic at vælge fra hylden ME tonic – umiddelbart det sørgeligste udvalg jeg længe har set! Jeg ville gå i gourmet club i kælderen på el cortés inglés varehuset istedet – ja selv supermercado’ et har nogle og 30′ at byde på.

  Mvh Faster philip

  1. Ja, jeg boede nogle uger i Carrer de Joaquin Costa i Raval august 2012. Var i butikken ved Placa Universitat flere gange, hvor jeg købte både Bulldog Gin og Barcelona Port, hed den vist.
   Den lille butik i Carrer de Joaquin Costa havde en del lokale gins og selvfølgelig Beefeater, Tanqueray og Gordon’s.
   Ærgerligt, hvis de er lukkede, men der findes jo et hav af små spiritusbutikker i de små gader i Raval. Hvis du finder nogle andre gode steder, må du lige skrive igen.

 2. Jeg var forbi xixbar (eller faktisk deres shop) her i slutningen af Feb 2014 og fik super betjening og et par fine flasker med hjem. De har åbent 17:30-21:00 så smut lige over gaden til Lolita Taperia – Barcelonas bedste tapas bar 🙂 Alt man har brug for er åbenbart samlet i dette kryds…

  1. Jeg er vild med Xixbar – både deres shop og bar. Og jeg er glad for, den stadig eksisterer her halvandet år efter min seneste tur til Barcelona.

   Næste gang skal jeg klart have tapas hos Lolita Taperia. Tak for tippet.

 3. For et par uger siden var vi i Barcelona og havde selvfølgelig inden checket dine anmeldelser af barer mv. ud. Vi besøgte både Elephanta og Bobby’s gin. Begge steder var bestemt et besøg værd, hvor maden hos Bobby’s gin dog var overvurderet – betjeningen og ginnen var derimod fantastisk. Vi havde den udsøgte ære at smage en Monkey47 distillers cut 2011 sammen med en 2012. Fantastisk, fantastisk 🙂 Højdepunktet på turen var dog et besøg den sidste aften på en bar kaldet Old Fashioned (http://www.tripadvisor.dk/Attraction_Review-g187497-d4221109-Reviews-Old_Fashioned_Gin_Tonic_Cocktail_Bar-Barcelona_Catalonia.html), hvor servicen var fantastisk og vi fik tilmed smagt en gin fra portugal, som ifølge bartenderen ikke kan købes andre steder. Et andet højdepunkt på Old Fashioned var at prøve en Gin kaldet Nordes (http://www.nordesgin.com) hvor bartenderen garnerede med appelsin, Burlesque Bitters samt tørret eucalyptus gum nuts (kan ikke lige finde den nød i dk) – den var simpelthen fantastisk og købte enddag en flaske med fra baren. Hvis man alligevel er inde på Old Fashioned skal man ikke snyde sig selv for at prøve deres signaturcocktail – Old Fashioned – som bare er en oplevelse i sig selv selvom den ikke indeholder gin.

  Men turen endte selvfølgelig med at vi købte en del flasker gin med hjem som blandt andet tæller Oxley, Caorunn, Brockmans, Tann’s samt Nordes samt Mombasa.

  Endvidere er udvalget hos La Cava de Los Favos meget beskedent og ikke et besøg værd – over internettet kan man dog købe et større udvalg, men den fysiske butik er ikke noget besøg værd.

  Tak igen for en super hjemmeside.

  Ps. Var også særdeles heldig at finde en monkey47 distillers cut 2011 som sammen med min samling af 2012 er starten på et eventyr 🙂 Er der herunder nogle som ved hvornår 2013 bliver frigivet?

  1. Hej Allan. Tak for update fra Barcelona. Kan mærke, at det snart er tid til endnu et besøg i den catalanske hovedstad. Ærgerligt, at udvalget hos La Cava de Los Favos er faldet.

  2. Kan det have været den portusiske gin, Não, I fik? Jeg havde selv fornøjelsen at få denne på en gin bar i Cascais i Portugal fornyelig. Må sige at den overraskede meget postivt. Bemærk, at den er lidt mørkere i farven, da den har ligget på Portvinsfade. Jeg købte et par flasker med hjem og har både prøvet den Gin / Tonic jeg fik på baren med kaffebønner og en appelsinskive samt den klasiske variant med citron. Begge dele yderst lækre!!

   1. Det er lidt svært at huske hvad ginnen hed (nok mest på grund af alkohol indtaget) men den var bestemt helt gennemsigtig så jeg tror ikke at det var Nao.

 4. Jeg er netop kommet hjem fra en tur til Barcelona hvor jeg faldt over en bar kaldet The Lime House i La Ribera. Den havde omkring 70 gin på hylderne, men ca. 2/3 var hjemmelavede – simple versioner med kun 1 eller 2 ingredienser – med alt fra diverse frugter, over tomat, chokolade og stegt lam til roquefort! Jeg fik nogle interessante smagsoplevelser og
  kan kun anbefale et besøg dér.
  Jeg vil også nævne det allestedsnærverende El Corte Ingles stormagasin som et muligt sted til at gøre gin-køb. Det svarer på mange måder til Magasin og har et fornuftigt og anderledes udvalg, men knap så lave priser som mange andre steder jeg var forbi.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.