Årets bedste julecocktails

En Verden af Gin sad med i dommerpanelet, da jyderne viste særklasse ved Dansk Bartender Laugs årlige konkurrence om Årets Bedste Julecocktail på Brass Monkey i København.

Stemningen var afslappet og hyggelig da Dansk Bartender Laug for anden gang afholdte deres Julecocktail-konkurrence. I alt havde 13 bartendere fra hele landet meldt sig med hver deres bud på den bedste julecocktail, men jyderne mødte velforberedte og determinerede op på Brass Monkey på Vesterbro og viste alle andre, hvordan en julecocktail anno 2013 skal være.

Førstepladsen gik til Ulrik Deleuran Steffensen fra No. 14 Vinbar i Vejle for julecocktailen Smokey Christmas lavet på Martell Cognac, Cheery Heering, Liquer 43 og Disaronno Amaretto.
Andenpladsen gik til Mike Ananiassen fra The Logde i Vejle for cocktailen Santa’s Little Helper lavet på Becherovka, Barbadillo Pedro Ximénez Sherry, Dos Maderas 5+5 og Angosturra Bitters.
Tredjepladsen gik til Daniel Jordanov fra The Jane i København for cocktailen Gammel Storm lavet på A.H. Riise Royal Danish Navy Rum, Gammel Dansk, blommechutney, gransirup, limejuice og gingerbeer.

Der var enkelte gin-cocktails med i konkurrencen, men desværre var de ikke med i opløbet om topplaceringerne. Det må vi lave om på til næste år.

Se alle vinderne og deres julecocktails nedenfor.

One Comment on “Årets bedste julecocktails

  1. Pingback: Bombay Sapphire indtager Berlin | En Verden af Gin

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: