Belgisk ginsmagning hos Thirion

ThirionDet belgiske gin-marked er det seneste par år vokset og modnet ved introduktionen af en lang række nye og interessante gin. Gamle kendinge som Filliers har introduceret nye varianter, og lokale mikrodestillerier og -bryggerier har lanceret egne gin.

Torsdag den 6. februar 2014 afholder En Verden af Gin en kombineret smagning af belgisk charcuterie, ost og gin sammen med den belgiske delikatesse-, vin- og ølbutik Thirion på Christianshavn. Her får du mulighed for at smage tre belgiske gins sammen med Thirions udsøgte delikatesser.

Arrangementet starter klokken 18.30 hos Thirion. Adressen er Prinsessegade 50, kld. tv. 1422 København K. Deltagelse koster 295 kroner pr. person (inkl. moms) og tilmelding foregår enten i Thirions butik på Christianshavn eller ved at sende en mail til mig. Hvis man vælger at tilmelde sig via email, er tilmeldingen først registreret, når man har modtaget en bekræftelse fra mig.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: