Konkurrence: Vind den nye 0.5L Gin Mare

Gin Mare 0,5 L. Photo: Michael Sperling.

Konkurrencen er slut. Vinderen har fået direkte besked.

Den spanske super premium gin, Gin Mare, er godt i gang med at overtage verdensherredømmet. For nylig præsenterede de en 500 ml. flaske, og nu har du chancen for at vinde et eksemplar.

Gin Mare – udtales Gin Ma-ray – bliver produceret af det Giró Ribot ejede Destilerias MG i et lille nedlagt kapel i den catalanske fiskerby Vilanova i la Geltrú, kun 50 kilometer syd for Barcelona. Der er tale om sand destillationskunst produceret i en lille 250-liters specialdesignet kobberdestillator kaldet Florentine. Udover traditionelle gin botanicals anvedes de fire middelhavsingredienser timian, rosmarin, basilikum og oliven.

For at vinde denne nye 500 ml. Gin Mare til dit i forvejen overfyldte ginskab, skal du svare på nedenstående spørgsmål via kontaktformularen, inden tirsdag den 27. maj 2014 kl. 20.00. Alle deltagere i konkurrencen skal være fyldt 18 år.

Spørgsmål: Hvilken olivensort anvendes i Gin Mare? Konkurrencen er slut.

2 Comments on “Konkurrence: Vind den nye 0.5L Gin Mare

  1. Jeg vil gerne vinde, den bedste gin der findes 🙏

    Sendt fra min iPhone

    Den 24/05/2014 kl. 17.05 skrev “En Verden af Gin” :

    >
    >

%d bloggers like this: