Tanqueray Old Tom indtager Danmark

I starten af juni annoncerede Tanqueray, at de var klar med et nyt produkt til deres i forvejen velassorteret sortiment – den gudesmukke Tanqueray Old Tom Gin. Ginnen er rent faktisk en relancering af en næsten 180 år gammel opskrift, som selveste Charles Tanqueray udarbejde tilbage i 1835. Da jeg skrev min nyhedsartikel This Month in Gin – Juni 2014, var der stadig tvivl, om ginnen rent faktisk ville finde vej til Danmark, men det er der heldigvis ikke længere. Tanqueray Old Tom Gin er klar til det danske marked i løbet af september.

Første chance for at smage på de dyrebare dråber, bliver på Duck and Cover på Vesterbro i København, den 2. september kl. 20.00-22.00. Her vil man kunne høre en masse om Tanquerays historie og smage på det nye vidunder. Arrangementets genistreg er, udover de to cocktails, muligheden for at få en andel i en lagret Martinez, der bliver lavet til arrangementet og først tappet om ét år. How cool is that?!

Der er lukket for tilmeldinger til arrangementet. 

Tanqueray Old Tom event. Photo: Duck and Cover.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: