Lad os fejre gin med meget mere gin

Lørdag den 13. juni er det endelig World Gin Day igen, og En Verden af Gin er i gavehumør.

World Gin Day 2015. Photo by WorldGinDay.com.

Hvad der startede som en god undskyldning for at drikke en masse gin med vennerne i 2009, blev i løbet af få år til en verdensomspændende begivenhed. Initiativet blev taget af Neil Houston fra sitet Yet Another Gin i 2009, og 2013 overtog Emma Stokes fra Gin Monkey styringen af festlighederne. Traditionen tro afholdes World Gin Day den anden lørdag i juni. I år er det altså den 13. juni, hvor alle ginfolk verden over fejrer ginnens dag. Og her på En Verden af Gin er der ligeledes fest – ginfest med gingaver.

I anledning af World Gin Day afholder En Verden af Gin hele to konkurrencer, hvor man får mulighed for at smage, hvad god gin er nu om dage.

Photo by The Bird & The Churchkey.

Vind en privat ginsmagning

Den første konkurrence foregår i samarbejde med den københavnske ginbar The Bird & The Churchkey. Her kan man vinde en privat ginsmagning for fem personer – oven i købet i eget hjem! Hvis du vinder, afholder jeg en fantastisk ginsmagning hjemme hos dig med gin, foredrag, røverhistorier og gin og tonics, selvfølgelig. Det bliver stort! Deltag i konkurrencen på The Bird & The Churchkeys’ Facebookside her. Vinderen findes i løbet af søndag den 14. juni.

Lille smagekasse. Photo by Michael Sperling.

Vind en lækker smagekasse

I En Verden af Gins anden World Gin Day-konkurrence har du mulighed for at afholde din egen lille ginsmagning derhjemme. Ved at svare rigtig på nedenstående spørgsmål, har du mulighed for at vinde en lille smagekasse fra 1975bySimon med to miniature ginflasker (Hernö Gin og Tarquin’s Gin – begge á 5 cl.) og to tonicvand (Gents Tonic og 1724 Tonic) – perfekt til to verdensklasses G&Ts!

Alle deltagere i denne konkurrence skal selvfølgelig være fyldt 18 år for at kunne deltage. Konkurrencen lukker tirsdag den 16. juni kl. 07.00. Vinderen får direkte besked.

For at vinde én af de to smagekasser skal du svare rigtig på følgende spørgsmål:

Fra hvilket land stammer Hernö Gin?

Konkurrencen er nu slut. Vinderne får direkte besked.

Lille smagekasse. Photo by Michael Sperling.

Let’s get people to enjoy gin together all over the world.

%d bloggers like this: