Anmeldelse: Opihr Oriental Spiced Gin

10 thoughts on “Anmeldelse: Opihr Oriental Spiced Gin”

  1. Hej Kanavera.

   Jeg ved faktisk ikke, hvor man kan købe Opihr Gin i Danmark. Jeg har set den ude i Inco, men aldrig i en butik. Prøv eventuelt at kontakte Interbrands Danamrk via linket i bunden af artiklen.

   Mvh. Michael

   1. Hej Michael

    Tak for dit svar 🙂 Jeg vil lede i Inco! 🙂 I øvrigt- du har sikkert hørt om det- men der er en rigtig fin butik ved navn Den sidste dråbe på Jægersborggade, som har spændende gins og masser af forskellige tonics 🙂

    Mange hilsner
    Karla

 1. OMG! Jeg er totalt på røven over den her. Er overbevist om at det er hele grunden til at jeg lærte at drikke gin. Snuppede den på hylden i Inco i går til 202 kr + moms – fordi jeg syntes flasken så spændende ud. Lam grund, I know. Men jeg lod den trække i ca 45 min med lang peber og serverede den med en frisk prikket rød chili og en kanelstang, toppet med 1724 tonic. Wow 🙂

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.