Vind en luksuriøs G&T-smagekasse

Hvis du bor i København og er ekstraordinært glad for Gin & Tonics, har du nu mulighed for at vinde en luksuriøs smagekasse med masser af gin og tonicvand.

KONKURRENCEN ER SLUT. VINDEREN FÅR DIREKTE BESKED.

Deluxe smagekasse fra 1975bySimon. Photo by Michael Sperling.

Sommeren nærmer sig med hastige skridt. Og nu kan du tage forskud på sommerens mange, mange Gin & Tonics med en smagekasse udover det sædvanlige. Den danske distributør- og importør af gin, 1975bySimon, har netop lanceret en luksuriøs smagekasse med gin og tonicvand, så du kan invitere et par venner til en legesyg ginaften.

1975bySimons store smagekasse indeholder 9 miniature ginflasker (á 5 cl): 3 stk. Ferdinand’s Saar Dry Gin, 3 stk. Hernö Swedish Excellence Gin, og 3 stk. Tarquin’s Gin. På tonicsiden får man 6 flasker Gents Tonic og 3 flasker 1724 Tonic. Og En Verden af Gin Deluxe smagekasse fra 1975bySimon. Photo by Michael Sperling.giver selvfølgelig et par gode råd med på vejen i den vedlagte ginguide.

Hele herligheden har en værdi af hele 799 kroner, men den kan blive din helt gratis, hvis blot du kan svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Vinderen vil få leveret kassen personligt af mig (da kassen er for dyr at sende med posten), der gladeligt tramper op ad Københavns overraskende kuperede terræn på min budcykel.
Du skal derfor være bosiddende i Københavns Kommune eller Frederiksberg Kommune for at kunne vinde denne smukke samling gin og tonicvand. Alle deltagere i denne konkurrence skal selvfølgelig være fyldt 18 år for at kunne deltage.

Konkurrencen lukker søndag den 29. marts kl. 21.00. Vinderen får direkte besked.

Svar rigtig på følgende spørgsmål:

Hvor i England produceres Tarquin’s Gin?

Svarmuligheder: A: London, B: Liverpool, C: Cornwall

KONKURRENCEN ER SLUT. VINDEREN FÅR DIREKTE BESKED.

%d bloggers like this: