Anmeldelse: Nordisk Gin

13 thoughts on “Anmeldelse: Nordisk Gin”

 1. Nordisk gin kan faktisk fås til overkommelige 179kr i Føtex. Literprisen er dog høj idet flasken kun indeholder 35 cl.
  Jeg glæder mig til at smage mit eksemplar.

  1. Den Svinkløv Gin, man kan købe i flere af Føtexs butikker, har ikke meget med destilleriets Nordisk Gin at gøre. Nordisk Gin er sammensat af tre forskellige destillater med syv håndplukkede botanicals, hvor Svinkløv Gin er et destillat krydret med off the shelf botanicals, og derfor er den knapt så labour-intensive. Svinkløv Gin er stadig en god gin, men en helt anden gin end Nordisk Gin.

 2. Okay – så fik vi det på plads. Jeg har lige nydt ginen, og jeg mener nydt, til en tomatmad med tomater og purløg fra egen avl. Suverænt! Kan kun anbefales.

  1. Det et typisk botanicals, der er indkøbt hos en forhandler, hvorimod de botanicals der er i Nordisk Gin et plukket af destillatøren selv. Alle bortset fra enebær. Det er et stort arbejde, men sikrer meget høj kvalitet af ingredienserne.

 3. Det er første gang i mange år, at vi har smidt en GTI ud i vasken. Svinkløv gin er bare ikke god. Det er nok bare at komme spredte botanicals i destillatet og vupti har vi en fantastisk gin. Jeg har svært ved at tro, at bryggeren selv har smagt sin gin.
  Nærum og omegens gin klub

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.