Anmeldelse: Geranium Gin

16 thoughts on “Anmeldelse: Geranium Gin”

  1. Hej Michael. Ved du hvilke Geranium plante der konkret anvendes? Vi har flere stående i haven, men synes virkelig ikke de kan frembringe nogen særlig duft eller smag selvom jeg modellere dem fuldstændigt (-;

      1. Hej Michael. Faldt lige over en gamle tråd. Jeg tog efterfølgende fat i Henrik Hammer og han ville selvfølgelig ikke ud med hele forretningshemmeligheden, men kunne dog berette, at man med en rosengeranium ikke skød helt ved siden af. Jeg købte efterfølgende en rosengeranium som er meget parfumeret,men sjovt at lege med.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.