Anmeldelse: Monkey 47

24 thoughts on “Anmeldelse: Monkey 47”

 1. Er relativ ny i ginverdenen, og må først og fremmest rose dig for en rigtig fed blog! Kom gerne med nogle flere anmeldelser 🙂

  Har netop købt Monkey 47 gin’en, efter at have læst din mening om den, og må sige at det virkelig er en stor oplevelse. Nu skal jeg bare til at eksperimentere med forskellige tonics…

  1. Tak, Sjønne. Du vil ikke fortryde dit køb af Monkey 47. Smager fremragende med Fever-Tree Tonic og fuldstændig fantastisk med Fentiman’s Tonic Water. God fornøjelse med den og tak for dine pæne ord om bloggen.

 2. Hej Michael!

  Super fed blog og gode anmeldelser – også tak for en meget lærende side om tonic!
  Min kollegaer kommer forbi til en omgang “Tour de Chambres” og jeg har netop bestilt en kasse Fever Tree til min Monkey 47. Henholdsvis nogle flasker alm. tonic, 1 flaske light tonic og 2 flasker ginger ale.

  Har du nogle forslag til gode drinksopskrifter :)?

  Mvh
  Nikolaj

  1. Hej Nikolaj,

   Tusind tak for de pæne ord. Og hvor er det fedt, at du er hoppet på Monkey 47. Absolut en af mine favoritter.
   Hvis du tænker på drinks, hvor Monkey 47 indgår i opskriften, er jeg mest til de meget enkle af slagsen. Monkey 47 er nemlig så kompleks en gin, at jeg har svært ved at styre den.
   For nogle måneder siden faldt jeg over denne belgiske blog, hvor Monkey 47 håndteres ved hjælp af især garnituren: http://grilled.be/article/297. Monkey 47, Fever-Tree Tonic og en rabarberstængel er simpel og genial. Syrligheden fra rabarberen giver virkelig ginnen modspil.
   På samme side finder du en Monkey 47 med vermouth. Virkelig godt.

 3. Har netop smagt Monkey 47, og hold da op en oplevelse – det er virkelig godt! Sådan en flaske bliver jeg nødt til, at ha’ hjem i mit skab sammen med lidt Fentiman’s Tonic.. Hvilket forhold vil du anbefale at lave G&T med Monkey 47? 1:2-1:3?

   1. hej har lige købt en flaske Monkey 47 til 280 kr . Men der findes også en Monkey 47 Sloe Gin – kender du den ?

   2. Ja, der findes i den grad en Monkey 47 Sloe Gin. Den er knapt så sød som andre slåenbærgin, men besidder Monkey 47’s kompleksitet og dybde. Kan klart anbefales. Prøv også Monkey 47 Distiller’s Cut, årgang 2011 eller 2012.

 4. Super blog! Really enjoying it….my Danish is good enough to understand what I read but not really good enough to write much….Anyway, as a Monkey 47 fan,my favorite drink is the Monkey Negroni with Punt E Mes…..but recently tried Monkey with Fever Tree, slices of cucumber and freshly ground black pepper…it was interesting

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.