Den bedste tonic til din gin

124 thoughts on “Den bedste tonic til din gin”

  1. Hej Tine,

   Bombay Sapphire Gin er en mild gin, og derfor vil jeg være meget påpasselig med at kombinere den med alt for kraftige tonicvand. Jeg vælger typisk at matche Bombay Sapphire med enten Fever-Tree Tonic eller Britvic Tonic.

   1. Jeg venter også bare på den lander i min postkasse 🙂 Så må vi se hvilken Tonic der passer. Det har været yderst interessant at læse på din side.

 1. Hej en Hendrick’s Gin med 1724 og agurk er den bedste jeg har smagt dejlig mild og lækker.
  Men er rimelig ny inden for gin

 2. Er stor fan af fever tree tonic og tør næsten ikke nævne at Netto’s tonic vand faktisk ikke er dårlig valg til f.eks Oxley pga .dens milde smag og ikke så kraftige bobler

 3. Hej. Jeg smagte Geranium gin i lørdags med en rose tonic – det var en meget fin kombination. Som jeg forstod det, var tonicen specielt lavet til denne gin?

  1. Hej Marianne. Det eneste produkt, jeg umiddelbart kan komme i tanke om, er Fentiman’s Rose Lemonade. Hvis det er den, du smagte i lørdags, kan jeg forsikre dig om, at den ikke er lavet specifikt med Geranium Gin i tankerne, men smager ikke desto mindre fantastisk til denne og ginner som Hendrick’s Gin og Nordisk Gin.

 4. Hej Michael. Kan du anbefale en tonic (og gerne også en garniture) til Gin Gold 999.9? Jeg synes den er meget svær at få til at smage som en gin og tonic

  1. Hej Andreas. Gold 999.9 er en meget svær gin – primært fordi den har så fremtrædende noter af citrus og blomster. Det er helt bevidst, hvis man spørger producenten.
   Jeg ville gå efter en af de mere søde tonicvand som Indi Tonic, og garnere med fx appelsinskal eller kanel. Men med en utraditionel gin får man også en utraditionel G&T.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.